DenYv18 Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 twój nick: DenYv18 nick gracza /admina : zmora czas zdarzenia 22:50 6/14/2017 wyciek z gracza ip : raczej nie potrzeba to jest admin opis sytuacji :zbudowałem se kampe niedaleko respa ct pewien gracz (nie miałem z nim grupy ) zablokował resp ct i tam sie wejść nie dało przyszedł zmora rozwalił ich kampe tych co zablokowali i nie wiem dlaczego rozwalili mi zmora uważa że miałem z nim grupe lub z nim sie kontaktowałem nie znam typa jak miałem sie niby kontaktować skoro jego nie znam ten człowiek nie myśli zamiast rozwalić zablokowanie respa to rozwalił mi kampe hltv dowód : http://www51.zippyshare.com/v/9nvYIHrx/file.html 10:00 budowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Ostatnio napisałem, że jeszcze jeden odpał i lecisz. Nie będę rzucał słów na wiatr, więc tracisz admina @Zmora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts