Edzio <3 Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 1. Nick w grze: Edzio 2. Wiek: 13 3. Link do GT: http://www.gametracker.com/player/Edzio <3/91.224.117.107:27015/ 4. STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): NonSteam 5. Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Mialem swoj serwer bylem adminem i opiekunem na serwerach mordowni sparka. Na tych serwerach mialem admina przez okres miesiaca dwoch bo upadaly. 6. Staż na serwerze:okolo 4/5 tygodnii moze wiecej 7. Znajomość AMXX(1-10): 9 8. Jakie kampy potrafisz zbudować?: Hs'a fake spowalniacza i ucze sie jeszcze =p 9. Mikrofon (Tak/Nie):Tak 10. Dlaczego ty: Lubie pomogac osobom . Sporo udzielam się na serwerze rozmawiam z graczami o serwie czy długo graja itd. Nadchodza wakacje i bd mial sporo wolengo czasu do grania. W miare ogarniam orto. I praktycznie nie widzę adminów widzę na serwerze a są potrzebni i gdy trzeba komus pomoc to nie ma kto lub ktos blokuje respa dzisaj bylo ze 3 przypadki takie (blokowanie).. Jesli bym dostal szansę bym sie mega starał 11. Kontakt: Fb gg forum skype ts Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenYv18 Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 (edited) próbny na 7 dni +amxx -wiek -za mało znasz budowli przydał by sie nam admin jeszcze ponieważ mało adminów przychodzi na serwer Edited June 14, 2017 by DenYv18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karma powraca Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 +mikrofon +doświadczenie adminowskie +amxx - wiek - mało kamp, przez to nie pomożesz ludziom co chcą zbudować inne kampy niż hs. - non steam - GT, tylko dzisiaj długo grałeś, reszta dni słabo... Jak bardzo lubię Edzia, tak niestety, powodów na nie jest więcej. Na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzio <3 Posted June 14, 2017 Author Report Share Posted June 14, 2017 Dnia 14.06.2017 o 21:42, Flughe napisał: - GT, tylko dzisiaj długo grałeś, reszta dni słabo... Malo gram ? Nie widzialem cie na serwerze od 3/4 dni ja dienie z 4-6 godz grałem może więcej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trastian Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 (edited) 1. To, że jest mało adminów nie znaczy, że każdy powinien być przyjęty, żeby zapełnić lukę... Z serwera zostałyby drzazgi... 2. Jeśli były dzisiaj 3 przypadki blokowania respa, to czemu nie napisałeś ani jednej skargi tylko podanie? A co do podania... Edzio... - wiek - NS - kampy - GT - jesteś po przerwie, bo dopiero wróciłeś + mikro ? Doświadczenie zostawię pod znakiem zapytania, bo nie wydaje mi się, że w takim wieku byłeś opiekunem mordowni czy właścicielem jakiegoś innego serwera... Mimo, że Cię nawet lubię, to muszę powiedzieć kategorycznie NIE. Edited June 14, 2017 by Trastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzio <3 Posted June 14, 2017 Author Report Share Posted June 14, 2017 17 minut temu, Trastian napisał: 1. To, że jest mało adminów nie znaczy, że każdy powinien być przyjęty, żeby zapełnić lukę... Z serwera zostałyby drzazgi... 2. Jeśli były dzisiaj 3 przypadki blokowania respa, to czemu nie napisałeś ani jednej skargi tylko podanie? A co do podania... Edzio... - wiek - NS - kampy - GT - jesteś po przerwie, bo dopiero wróciłeś + mikro ? Doświadczenie zostawię pod znakiem zapytania, bo nie wydaje mi się, że w takim wieku byłeś opiekunem mordowni czy właścicielem jakiegoś innego serwera... Mimo, że Cię nawet lubię, to muszę powiedzieć kategorycznie NIE. Byłem po krótkiej przerwie musiałem poprawić oceny 1.Chce tylko pomoc poniewaz dzisaj gralem przez cały dzien i pare razy Pover wszedł na serwer w tak to nikt 2.Będę pisal skargę na osoby ktore nie grają tutaj a przyszły tylko popsuć gre.. I w tej sytuacji przydał by sie admin.. Nw o co wam chodzi z wiekiem mi jestem dzieckiem które nie umie sie zachować.. Każdy mowi ze jestem ogarnięty i że mam wiecej niz 17 lat Bylem właścicielem bo założyłem swoj serwer i po paru miesiącach oddałem go dla brata kolegi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trastian Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 (edited) Nie musisz mi się tłumaczyć xd Tylko wyraziłem swoje zdanie. Od tego są takie tematy ;) Dzisiaj nie mogłem wejść ze względów prywatnych, a poza tym codziennie parę godzin siedzę... Czasem prawie cały dzień z przerwami. Nie będę dalej dyskutował, bo nie od tego jest ten temat. Edited June 14, 2017 by Trastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Nie wypowiada się pod własnym podaniem! Co do podania to za mało się pokazujesz na serwerze, mało pomocny, widziałem u Ciebie tylko hs'a w słabym wykonaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts