KaKa Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Proponuje zwiększyć ping przy wyrzucaniu graczy z serwera np do 100ms w moim przypadku mam stały ping 20ms, minimalny 5ms, maksymalny 50/60ms i zostaję wyrzucany z serwera za zbyt wysoki ping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przyjalem wiadro Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 wariacie mam to samo, ale na only dd2 wywala gdy jest powyzej 100+ napewno jak czasem nie lapie mi wifi bo mam chuowe, to udostepniam se z telefonu i rozkminialem juz to ;d jak jest przez 3sec powyzej 100+ napewno cie wydupcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Zastanowię się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts