JaTuVapuje Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Wzór: Nick: `RedTube l JaTuVapuje Wiek: 17 Mutacja: Tak :Czas spędzony na serwerze (link do GT): http://www.gametracker.com/player/` RedTube l JaTuVapuje/94.75.91.194:27015/ Znajomość amxmodmenu: 8/10 W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: Znalazłem przez csa Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Chciałem ja ponieważ, czasami jest cheater a nie ma admina, i chcialbym pomóc serwerowi :). + dodam miła adminstracja i gracze Posiadasz działający mikrofon?: Aktualnie nie ale bede mial za 2 dni Kontakt (GG / Steam): Mam gg i steam Steam ID: STEAM_0:1:3620169 0 00:09 20 0 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: Tylko forum ogarnę te 5 godzin i posty :), Obiecuje ! :). *Admin jest zwolniony ze składek comiesięcznych. Aczkolwiek jeśli masz gest możesz rzucić groszem na serwer, zawsze się przyda. Wymagania: 1. Aktywność na forum: 5h, 10postów, minimum tygodniowe konto, brak warnów.2. Aktywność na serwerze: minimum 20h i 2 tygodnie stażu.3. Kultura osobista oraz dojrzałość emocjonalna.4. Platforma STEAM i ukończone 16 lat. 5. Dobry kontakt na GG/Steam/PW.6. Znajomość i akceptacja regulaminu serwera oraz regulaminu admina. Skala znajomości AMXX: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biegam W Dresie Po Csi'e Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Jestem na Nie -Słabe GT -Ostatnio widziałem cię tylko raz +AMXX Pograj dłużej i daj się poznać Miłej gry na serwerze ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TajskiBoxDziwkiIkoks Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Niestety na nie na tą chwilę - konto pd podanie - grasz 2 dni na serwerze + da się z nim popisać i kulturalny Pograj na serwerze z 2 tyg nadrób posty na forum i pisz podanie a będę na pewno na tak . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaTuVapuje Posted June 13, 2017 Author Report Share Posted June 13, 2017 1 minutę temu, Biegam W Dresie Po Csi'e napisał: Jestem na Nie -Słabe GT -Ostatnio widziałem cię tylko raz +AMXX Pograj dłużej i daj się poznać Miłej gry na serwerze ;D hmm?? wiem ze nie moge sie wypowiadac ale teraz jestem codziennie od 4 dni to wiesz :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biegam W Dresie Po Csi'e Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 2 minuty temu, JaTuVapuje napisał: hmm?? wiem ze nie moge sie wypowiadac ale teraz jestem codziennie od 4 dni to wiesz :). Widziałeś swoje GT? Radzę popatrzeć Link to comment Share on other sites More sharing options...
_nieobliczAlny_ Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Konto pod podanie zbyt slabe Gt pograj z nami jeszcze trochę daj sie poznać Link to comment Share on other sites More sharing options...
_nieobliczAlny_ Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts