TajskiBoxDziwkiIkoks Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Na serwerze są osoby które dobrze grają oraz mają niemożliwe akcje . Więc znając życie jak by admin dał perma danemu graczowi i musiałby rozpisać demko jak by dany gracz odwołał się . Przeważnie trzeba podać kilka akcji na których gracz jest spalony , więc jak podasz 2 akcje spalone minimalnie to raczej uznają że gracz był czysty sprawdzając resztę akcji , sam byłem w ub team i wiem jak to wygląda . Dużo osób ma jakieś płatne wh dobre na steam czy pobrali wh jakieś z google które serwer nie wykryje więc proponowałbym dać flagę adminowi żeby mógł zrobić ss (5 ss ) Najwyżej gracz będzie musiał się pofatygować i się odwołać . _nieobliczAlny_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Nie wiem jak na AWP, ale na 4MAP'sie jest możliwość zrobienia SS'ów. Strzelam, że u Was jest podobnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Nie wiem jak Ty patrzyłeś, ale każdy Admin ma taką flagę ... Może zanim napiszesz temat to po prostu zapytaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_nieobliczAlny_ Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts