Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Pozwolę sobie dodać temat odnośnie Administracji JB. Bardzo mi się to nie podoba, że Adminem (nawet i na okres próbny) zostaje chłopak lat 14. Ogólnie nic do Ciebie nie mam, mowa tu o BoBie ale bez przesady. Człowiek kulturą nie świeci, obraża często innych graczy, nie posiada mutacji, a ma pilnować serwer? Kurde już takie zamieszanie z JessI'm wyszło i daliśmy mu szanse ale czy teraz mamy w nasze szeregi przyjmować coraz młodsze pokolenie? Trochę w złym kierunku dążymy. Minuty przegrane na serwerze to nie wszystko panowie. Prosiłbym wymagania bardziej zaostrzyć albo się chociaż do nich stosować bo z tego co widzę to na wszystko oko przymrużacie.

Rozumiem, że potrzebujecie osób do pilnowania ale nie tą drogą Panowie, nie na skróty! 

Wy admini chyba nie jesteście świadomi swojej funkcji i powinności względem nie tylko serwera, ale całej naszej sieci.

To wy admini stoicie w pierwszym szeregu frontu pokazania profesjonalizmu naszej sieci. Dostając admina prócz pilnowania serwerów zobowiązujecie się   reprezentować nas na poszczególnych serwerach. Na podstawie przeróżnych skarg nowym jak i stałym graczom pojawia się w tedy myśl, że jeśli admini nie są rozgarnięci to jest to wina opiekunów którzy ich wybierają, a co dalej przedkłada się to na wyższą administracje która tych opiekunów wybiera.

Na serwerze macie reprezentować sieć z pełną godnością. Macie być opanowani, pomocni i bezstronni, nie lekceważyć nikogo ani nic i nie olewać żadnych zgłoszeń, czy to zgłoszenie jest na admichat (u@) czy też na zwykłym chat.Macie reagować na wszystko. 

To na ocenie was adminów oceniają całą naszą sieć

Wy jesteście w głównej mierze odpowiedzialni, aby pieniądze przeznaczane na reklamy serwerów nie poszły na marne, aby każdy nowy gracz stał się stałym graczem.

Bardzo mądre słowa weźcie sobie to do serca zanim przyjmiecie kolejnego dzieciaka. 

Edytowane przez daniel24145
https://1shot2kill.pl/topic/7273-jailbreak/

Jako że na forum jestem jeszcze to skomentuję  o tuż masz rację może i ma 14 lat ale czytałeś jego podanie? Miał już doczynienia z adminem na tym serwerze może i nie świeci kulturą jak trzy czwarte adminów Ale od podejmowania decyzji jest tu WnS i Jessi któremu daliśmy szansę jeżeli dla niego może dostać okres próbny po co komentujesz ? Zajmij się tym że masz admina i on bd miał to samo zadanie co Ty. 

https://1shot2kill.pl/topic/7273-jailbreak/#findComment-54609

14 minut temu, daniel24145 napisał:

Pozwolę sobie dodać temat odnośnie Administracji JB. Bardzo mi się to nie podoba, że Adminem (nawet i na okres próbny) zostaje chłopak lat 14. Ogólnie nic do Ciebie nie mam, mowa tu o BoBie ale bez przesady. Człowiek kulturą nie świeci, obraża często innych graczy, nie posiada mutacji, a ma pilnować serwer? Kurde już takie zamieszanie z JessI'm wyszło i daliśmy mu szanse ale czy teraz mamy w nasze szeregi przyjmować coraz młodsze pokolenie? Trochę w złym kierunku dążymy. Minuty przegrane na serwerze to nie wszystko panowie. Prosiłbym wymagania bardziej zaostrzyć albo się chociaż do nich stosować bo z tego co widzę to na wszystko oko przymrużacie.

Rozumiem, że potrzebujecie osób do pilnowania ale nie tą drogą Panowie, nie na skróty! 

Bardzo mądre słowa weźcie sobie to do serca zanim przyjmiecie kolejnego dzieciaka. 

Wiem ze BoB jest młody ale uwierz mi na swój wiek ogarnia i miał już tu admina ,i stracił go za kulturę nie za wiek czy nieogarnianie. Skoro wczesniej go przyjetą i ogarniał to dlaczego nie dać szansy teraz :) Przyjąłem go na okres próbnym jeśli bedzie wszystko dobrze to zostanie z nami. Znam go nie od dziś i wiem ze ogarnia.

https://1shot2kill.pl/topic/7273-jailbreak/#findComment-54619

Scream popieram Cię dokładnie. Izunia, miał admina i został zawieszony czyli tak na prawdę nie do końca się spisał. Na serwerze coraz więcej osób +17/18 opuszcza serwer z powodu dzieci, a co będzie jak w życie serwera wejdzie administracja która na prawdę są jeszcze małolatami? Zauważcie, że nawet osoba która nie ma mutacji wchodzi do Ct z 20 paru osób robi się zaledwie 8-11 osób. Stracił za kulturę co już dużo powinno dać do zrozumienia co do jego wieku, że może jeszcze nie do końca dorosnął? Wybaczcie, że się wypowiem i może niektórzy się ze mną nie zgodzą ale u osób młodszych dojrzałość można właśnie zobaczyć przez kulturę bo raczej jakby byli dojrzali to by na prawdę mieli tą kulturę a nie wyzywali i denerwowali się tak na prawdę o byle co czy przez to, że zostali zabici. Jednak na admina minimalnie tą mutacje i te 16 lat powinni mieć ale nie mniej.

Tak jak pisał Scream wyżej czas na serwerze to nie wszystko bo czas tak na prawdę bardzo łatwo nabić.

// EDIT

Nikt tu też nie zabrania grać młodszym osobą na serwerze ale tu chodzi o samą administrację. Być może Jb serwer jest taki bardziej dziecinny ale na serwerze na prawdę są osoby dorosłe, grają na tych serwerach nie tylko dzieci.

Edytowane przez ThaNatos
https://1shot2kill.pl/topic/7273-jailbreak/#findComment-54620

7 minut temu, ThaNatos napisał:

Scream popieram Cię dokładnie. Izunia, miał admina i został zawieszony czyli tak na prawdę nie do końca się spisał. Na serwerze coraz więcej osób +17/18 opuszcza serwer z powodu dzieci, a co będzie jak w życie serwera wejdzie administracja która na prawdę są jeszcze małolatami? Zauważcie, że nawet osoba która nie ma mutacji wchodzi do Ct z 20 paru osób robi się zaledwie 8-11 osób. Stracił za kulturę co już dużo powinno dać do zrozumienia co do jego wieku, że może jeszcze nie do końca dorosnął? Wybaczcie, że się wypowiem i może niektórzy się ze mną nie zgodzą ale u osób młodszych dojrzałość można właśnie zobaczyć przez kulturę bo raczej jakby byli dojrzali to by na prawdę mieli tą kulturę a nie wyzywali i denerwowali się tak na prawdę o byle co czy przez to, że zostali zabici. Jednak na admina minimalnie tą mutacje i te 16 lat powinni mieć ale nie mniej.

Tak jak pisał Scream wyżej czas na serwerze to nie wszystko bo czas tak na prawdę bardzo łatwo nabić.

// EDIT

Nikt tu też nie zabrania grać młodszym osobą na serwerze ale tu chodzi o samą administrację. Być może Jb serwer jest taki bardziej dziecinny ale na serwerze na prawdę są osoby dorosłe, grają na tych serwerach nie tylko dzieci.

Zobaczymy co pokaże najblizsze 7 dni.

https://1shot2kill.pl/topic/7273-jailbreak/#findComment-54623

Ja na wiek nawet nie patrze bo nie on swiadczy o dojrzalosci drugiej osobie. Tu mamy natomiast konkretny przypadek i skoro stracil range za kulture osobista to najwidoczniej nie drosl do tego stopnia by sie opanowac majac jakas tam wazniejsza role na serwerze. To prawda na serwer wchodza coraz czesciej ludzie dorosli i ogarnieci. Nawet coraz czesciej widze aktywnosc Steam na serwie co tez swiadczy o graczu. Skoro mamy budowac opienie nie tylko serwera, a calej serwerowni to naprawde jestem na Nie co do tej kandydatury, nawet za okresem probnym. Oczywiscie wasze zdanie jest decydujace ja tylko chce dla dobra serwera jak i naszej sieci. 

https://1shot2kill.pl/topic/7273-jailbreak/#findComment-54626

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...