Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym wszystkich pozegnac  poniewaz odchodze z sieci , mozliwe ze na zawsze.  Jestem z wami prawie od istnienia jej , trudno jest mi sie z nia rostac ale sa powody przez ktore musze to zrobic, nie bede sie tu rozpisywal bo to nie ma sensu. Chcialbym pozdrowic kilka osob: 

@KaKa - jestes  najlepszym UBT  , mam nadzieje ze dalej kontakt bedziemy miec ;d

@Roni - bylo kilkanascie spin miedzy nami ,za co chcialbym cie przeprosić

@M4A1 - jestes najlepszym redaktorem , oraz ladna dziewczyna :* ,  mam nadzieje ze kontakt dalej bedziemy miec

@Lelouch - ty lamusku jestes najlepszym adminem i mam nadzieje ze tak zostanie

@Samiś <3 - ty sie trzymaj , mam nadzieje ze na dniach awansujesz na H@

@K1cker - botku moj , mam nadzieje ze jeszcze zagramy kiedys w cs'a gdzie ja bede otwieral a ty zamykal :D

@SamiczkaBeta -  Olafku , jak  cos to zawsze do mnie pisz , kontakt bedziemy miec ze soba , jak bys chcial zagrac czy co to daj znac.

@Buy Kilo Kokaina - Kamil , byles najlepszym opiekunem serwera jakiego znalem , mam nadzieje ze kontakt sie nie urwie i bedzie dalej taki wspanialy jak do tej pory , moze jeszcze na jakims serwerze sie spotkamy.

Jesli o kims zapomnialem to przepraszam.

https://1shot2kill.pl/topic/6535-to-juz-jest-koniec-c/

2 minuty temu, Lelouch napisał:

Obiecuje, że Ciebie i @Buy Kilo Kokaina wykastruje jak was spotkam obiecuje wam to. Już 2 osoba odchodzi, z którą gram od początku jak tu trafiłem. Kontakt mamy na steam ciągle młody. 

Ja sie chetnie przylacze :/

Oj mlody kogo ja bede ogarniac na u@?

Kontakt jest nie tylko tu i na steam.

Mam nadzieje ze bedziesz nas odwiedzal ..

Trzymaj sie tam !

https://1shot2kill.pl/topic/6535-to-juz-jest-koniec-c/#findComment-48291

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...