Skocz do zawartości

Operacje + svip

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Domyślam się że, ten pomysł może nie przejeść ale warto spróbować. Może zamiast operacji warto wprowadzić zwykłe misję które można zrobić tylko raz ? Tak szczerze każdy klepie takie same misje/operacje i robi się to nudne. Zawsze warto coś zmienić. Ogólnie jedyne co to są dobre wyzwania trzeba się namęczyć żeby je zrobić a operację można zrobić w ciągu 2 dni i tak cały czas to samo.  Kiedyś było dobrze za czasów 4mapsa (tak wiem to nie jest 4maps tylko ffa) ale chodzi mi o to że wtedy grało się dobrze co do misji bo każdy próbował czegoś lepszego. Tak naprawdę każdy(prawie każdy) omija misje takie jak ( paki hs rozbrojenie paki itd) Druga propozycja jest moja taka żeby wprowadzić svipa. Dlaczego ?! Ponieważ vipa każdy może mieć od 22 do 9 w nocy a svipa już nie. Wie osoby które kupią sobie tego svipa będą sie wywyższać i zachęcać do kupna lepszej i polepszonej usługi vipa czyli Svipa.  Jeżeli coś mi do głowy jeszcze wpadnie edytuję post bo miałem wiele pomysłów ale wypadły mi z głowy :D Miłego wieczoru <3

https://1shot2kill.pl/topic/52835-operacje-svip/

[MISJE/OPERACJE]

Co do tego, że (prawie) każdy klepie te same misje to się zgodzę bo sam tak robię bo po prostu jest to najkorzystniejsze (moim zdaniem) i bez sensu dla mnie jest brać operacje na mniej niż max. killi (250 chyba) po jakieś drobne euro jak można wziąć operację w której nagrodą może być skrzynka operacji a dla mnie jest to najcenniejszy łup :D Jak dla mnie rework operacji to jedyna opcja żeby to zmienić, też kiedyś przewijały mi się przez łeb jakieś pomysły co do tego, jak coś to jestem w stanie rozpisać jakby to miało wyglądać o ile taka opcja wchodzi w grę bo szkoda żebym się rozpisywał na darmo :D

[SVIP]

Co do svipa to moim zdaniem słaby pomysł, skoro vip ma takie udogodnienia + rozwinięty klan to co by zaoferować svipowi żeby nie był broken? Każdy ma vipa od 22 do 9 pewnie dlatego, że wtedy jest najmniej graczy bo wiadomo większość śpi w tych godzinach i jakoś trzeba zachęcić ludzi żeby wbili chociażby spróbować jak to się gra z vipem :)

14 godzin temu, Meke napisał:

osoby które kupią sobie tego svipa będą sie wywyższać i zachęcać do kupna lepszej i polepszonej usługi vipa czyli Svipa.

Wydaje mi się, że nie miałbyś przed kim się wywyższać bo po prostu każdy by wyszedł wtedy, i to raczej jest oznaka NIEchęci do jej kupna tylko po prostu zmiana serwera :/

Pozdrawiam ^^

https://1shot2kill.pl/topic/52835-operacje-svip/#findComment-379819

Są wyzwania, niektóre łatwo i szybko nie zrobisz. Można jedynie jakieś dodać, trzeba byłoby je wymyśleć. Są one wymagające, więc jak dla mnie wystarcza. Co do operacji nie wiem co można w nich zmienić. Nagrody są w porządku, jest ich dużo, i niektóre tak samo długo robisz (typu 250 killi, rozbrój pake, nie zawsze jest do tego okazja).

VIP ma pare opcji, SVIP'owi można było jedynie dodać jakiś podwójny skok, więcej hp za fraga (gdzie podwójny skok nie pasuje do go:moda, mamy od tego #2). Także dla mnie odpada.

Podsumowanie: Nad operacjami/misjami trzeba by było pomyśleć, chwile posiedzieć by coś innego było, SVIP odpada.

Edit: Być może inaczej ciebie zrozumiałem @ Meke, w takim razie wybacz. Odebrałem to w sposób taki, usuwamy operacje i dodajemy za nie misje. Tylko co wtedy, gdy zrobimy wszystkie misje i zostaną nam tylko wyzwania? Co gorzej, zrobimy i to i to? Trzeba to wtedy zrobić w taki sposób, żeby każdemu odpowiadało i było dobrze.

Edytowane przez Szczerbol
https://1shot2kill.pl/topic/52835-operacje-svip/#findComment-379838

13 minut temu, Szczerbol napisał:

Są wyzwania, niektóre łatwo i szybko nie zrobisz. Można jedynie jakieś dodać, trzeba byłoby je wymyśleć. Są one wymagające, więc jak dla mnie wystarcza. Co do operacji nie wiem co można w nich zmienić. Nagrody są w porządku, jest ich dużo, i niektóre tak samo długo robisz (typu 250 killi, rozbrój pake, nie zawsze jest do tego okazja).

VIP ma pare opcji, SVIP'owi można było jedynie dodać jakiś podwójny skok, więcej hp za fraga (gdzie podwójny skok nie pasuje do go:moda, mamy od tego #2). Także dla mnie odpada.

Podsumowanie: Nad operacjami/misjami trzeba by było pomyśleć, chwile posiedzieć by coś innego było, SVIP odpada.

Dziękuję za odpowiedź ale to co napisałeś jest bez sensu. Nie przeczytałeś całości co napisałem bo ty piszesz wgl o czym innym

https://1shot2kill.pl/topic/52835-operacje-svip/#findComment-379840

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...