Gość Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 (edytowane) Ja wiem, że było 789 tematów na temat daty resetu, ale warto spróbować jeszcze raz, tylko z innej strony. Przejdę więc do plusów i minusów podawania daty resetu graczom. Zalety: +Brak pytań z rzędu średnio rozgarniętego szympansa pod tytułem "Kiedy reset?". +Gracze wiedzą na kiedy mogą wziąć urlop w pracy. +Gracze wiedzą na kiedy muszą odłożyć sobie pieniądze, co za tym idzie serwer więcej zyska bo często jest tak, że ktoś nie startuje bo nie ma kasy akurat. +Nowi wiedzą kiedy zacząć grę gdy zniechęceni zabijaniem przez wyższe lvl'e chcą sobie odpuścić i już nigdy nie wrócić. Minusy: -Data resetu jest niewiadomą, nikt do końca nie zna odpowiedzi kiedy nastąpią zmiany. Jest to swego rodzaju smaczek serwerowy i administracji ciężko by było się na pewno z tym rozstać ale graczom już nie. -No i według mnie najważniejszy minus dzięki któremu data resetu nie jest podawana (doszedłem do tego drogą dedukcji) to pusty serwer. Dlaczego pusty serwer? Znam tą społeczność i doskonale wiem, że po 2-3 tygodniach będzie gadanie w stylu "dobra wracam na reset", "nie będę grał z nieśmiertelnymi typami". Nowi zaś będą gadać coś w stylu "dobra wrócę jak będą równe szanse". -Coś może się przedłużyć dlatego data będzie podawana wcześniej, żeby móc ewentualnie poinformować graczy, że reset odbędzie się później(chociaż dzień wcześniej). Teoretycznie sprawa zamknięta, bo nikt nie chce grać na pustym serwerze, gdy wszyscy czekają na reset. Prośba moja taka i również niezliczonej ilości graczy to comiesięczny temat ze zmianami jakie nastąpiły bądź brak zmian. Chodzi mi tutaj o informacje co zostanie dodane na reset i będzie też podana tam data resetu(bez dokładnej godziny) tyle, że ten temat będzie pojawiał się 2 czy 3 dni przed resetem. Nikt nie traci, a gracze zyskują cenną informację. Ci co chcą coś osiągnąć czyt. max lvl na jakiejś klasie, bądź top15, a może nawet ci co chcą się nacieszyć jeszcze wysokim lvl'em który udało im się wbić, będą mieli motywacje aby grać do samego końca. Temat będzie wyglądał dokładnie tak samo jak ten tyle, że będzie publikowany pare dni wcześniej, a top3 zaktualizowane będzie w dzień resetu: Spoiler Trochę roboty dla opiekunów, więcej zadowolonych graczy i myślę, że wzrost wpłat. Napiszcie co myślicie, a jak "wy z góry" uważacie, że to bzdura to zamknijcie temat, bo to tylko luźna propozycja napisana w formie prośby. Edytowane 17 Września 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracket Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Masz rację @ KAKAROT ja jak co reset nie gram, wchodzę na server/forum i czekam oglądając serial bo nie ma co grać, wchodzisz większość wychodzi lub grane jest w ekipie graczy którzy mają około 300+ i tak się "dobijamy" przed resetem większość graczy wychodzi po przez duże lvle i tracą chęć do gry. Osobiście myślę i już pisałem taki temat że powinna być informacja na 2-3 dni przed resetem ale źle to napisałem i propozycja została odrzucona. I tak wszyscy spodziewają się resetu na ten piątek, na servie już głośno jest o tym rozprawiane, następny tydzień bez resetu będzie totalną porażka i spowoduje utratę graczy. nixon i GameRek 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368465 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GameRek Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 (edytowane) Zgadzam się z kolegami wyżej. Ukrywanie daty resetu nic nie zmienia, wciąż nie mam ochoty latać 160 lvlem na 300/400 lvle, wole poczekać. Sama data byłaby na ręke dla aktywnych graczy, pewnie część osób na serwerze nawet na forum nie zagląda wiec Taki temat kilka dni przed resetem z datą kolejnego i z opisem zmian byłby bardzo przyjemny Edytowane 16 Września 2020 przez GameRek Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368467 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 7 minut temu, Bracket napisał: Masz rację @ KAKAROT ja jak co reset nie gram, wchodzę na server/forum i czekam oglądając serial bo nie ma co grać, wchodzisz większość wychodzi lub grane jest w ekipie graczy którzy mają około 300+ i tak się "dobijamy" przed resetem większość graczy wychodzi po przez duże lvle i tracą chęć do gry. Osobiście myślę i już pisałem taki temat że powinna być informacja na 2-3 dni przed resetem ale źle to napisałem i propozycja została odrzucona. I tak wszyscy spodziewają się resetu na ten piątek, na servie już głośno jest o tym rozprawiane, następny tydzień bez resetu będzie totalną porażka i spowoduje utratę graczy. Chcę aby temat został rozwiązany raz na zawsze i jak już by to przeszło to by pozostało bez zmian, bo zwolenników niespodzianek jeszcze nie widziałem odkąd gram. Wystarczy nam, że godzina resetu nie jest znana i nawet temat podany trzy dni wcześniej może zaskoczyć wiele osób. Zobaczymy co będzie Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368468 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 (edytowane) Zgadzam się jeśli chodzi o płatności i urlopy, mam też jedno ale. Mianowicie na reset zawsze jest pełny serwer, to jak dalej będzie wyglądało zależy tylko od zaangażowania graczy tak na prawdę. Nie raz mówiłem i powtórzę znowu, wiadomo że ten który ma więcej czasu na grę będzie miał lepiej od pozostałych. Ktoś tryharduje to jego sprawa i tylko od niego zależy ile czasu poświęca na grę. Najczęściej narzekają gracze którzy mają znacznie słabsze GT niż reszta i dziwią się że ktoś ma już w miarę wysoki poziom, klan i jak to oni mówią jest "nieśmiertelny". Mam nadzieję że znaczna ilość osób to przeczyta. Wszyscy rozumiemy że macie pracę, szkołę czy naukę do egazaminów/matur ale serwer jest dla wszystkich i nie jest robiony pod nikogo. Dlatego też chciałbym żeby ilość narzekających ludzi na to że ktoś "gra cały dzień" spadła do minimum. Niektórzy mają zwolnienia lekarskie lub w obecnej sytuacji w kraju kwarantannę, a CS to ich jedyne ulubione zajęcie więc nie miejcie im tego za złe. Nie narzekajcie że ktoś ma Premium, Vipa czy coś innego, bo to nie jest spory wydatek i nikt wam nie zabrania tego kupić + na forum są konkursy/losowania na darmowe usługi. Poza tym, już byli u nas gracze którzy potrafili i bez tego robić pogrom na serwerze. Wracając do tematu, pomysł na podanie daty resetu 2-3 dni przed nim uważam za dobry, tak samo żeby informować graczy co na dany reset będzie zmienione. Edytowane 16 Września 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368469 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdziebel25 Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Pomysł dobry, ale zamiast daty resetu można by było podać przedział dat (okres 3 dni), np. reset odbędzie się między 18 a 20 września. Data resetu pozostaje nadal niespodzianką, nie mówiąc o godzinie, a administracja ma 3 dni aby wszystko ogarnąć - zmiany itp. nixon , gudelajka i KuLA♦♚ 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368505 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Teraz mi przyszło do głowy, że do takich tematów może być co jakiś czas, nie koniecznie co reset coś w stylu happy hours w metinie. Chodzi mi o to, że powiedzmy przez weekend czy tam 3 dni po resecie, zależy jak wypadnie mógłby być dodatek do graczy płacących przelewem. Nie jakieś wielkie rzeczy bo wiadomo chodzi tutaj o zarobek dla sieci i serwera, ale np. 1000 monet do każdego zakupu powyżej 30 złotych, 2000 monet do zakupu przekraczającego 50 złotych i 5000 monet do zakupu przekraczającego 100 złotych. Jeśli ktoś zapłaci więcej niż 100 złotych też dostanie dodatkowo 5000 monet, nie więcej. Tak jak mówię to może być co jakiś czas, myślę że zachęci to graczy do kupowania usług. Gdyby coś takiego miało miejsce to na serwerze by wyświetlał się stosowny komunikat o promocji trwającej tylko weekend lub 3 dni z zaproszeniem do zapoznania się na forum. Nie dość, że ludzie będą robić większe zakupy to będą też zaglądać częściej na forum. Oczywiście takie coś tylko w wypadku gdy przejdzie pierwsza propozycja. Jeśli pierwsza przejdzie to ta propozycja wcale nie musi. Kwestia zastanowienia się Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368506 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuLA♦♚ Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Albo weekendowe eventy jak w metinie W jakimś tygodniu np darmowy atut do wylosowania, albo szansa na wylosowania jakiegoś unikatowego skina poprzez zabójstwo A może jakieś promocje na premki to by było całkiem spoko GameRek , ACAB i xPtaku 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368510 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GameRek Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) Skoro mówimy o metinie to można by również jeśli to możliwe zrobić raty serwerowe (czy to w weekend czy w jakieś inne losowe dni) np: na 24h dać 15% wiecej expa za killa i 15% szans na drop dodatkowych 2 monet Edytowane 17 Września 2020 przez GameRek ACAB i KuLA♦♚ 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368516 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ez'y Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 9 minut temu, GameRek napisał: Skoro mówimy o metinie to można by również jeśli to możliwe zrobić raty serwerowe (czy to w weekend czy w jakieś inne losowe dni) np: na 24h dać 15% wiecej expa za killa i 15% szans na drop dodadkowych 2 monet Odpada, po resecie całe dwa dni weekendu gdzie ludzie tryhadrują a Ty chcesz coś takiego dawać w poniedziałek będą 150-200 lvle i klany na maxa, bez sensu. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368517 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GameRek Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 @ Ez'y a gdzie ja napisałem że to ma być konkretnie w ten weekend, wszystko co napisałem, napisałem przykładowo, w jakikolwiek losowy dzień to może być i każdy na tym skorzysta. W ogóle za********e byłoby gdyby na serwerze była komenda typu /eventy i masz rozpiske na przyszły tydzień w który dzień będzie np zwiększony exp i monety, w który dzień tak jak zaproponował @ KuLA♦♚ będzie darmowy atut albo zniżka na premki czy happy hours, 1% na drop skina z gracza itd. Myśle że przyciągneło by to sporo graczy, nikt na tym nie traci a każdy zyskuje KuLA♦♚ 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368519 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracket Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Moim zdaniem to bez sensu co piszesz bo jeśli gracz który dużo gra dostanie taki boost monet i expa to reszta zostaje jeszcze bardziej w tyle niż jest/była. Event dla graczy którzy np nie mają 200 lvl. Krzywdzące ? Moim zdaniem nie, po co dawać komuś do ręki nóż skoro ma miecz ?XD Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368533 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GameRek Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Bez sensu jest to co ty piszesz . Skoro będzie wiadomo kiedy będą raty to i tryhardy i niedzielni gracze wejdą, nie będzie żadnej różnicy. Kto będzie miał wbić 400 lvl to wbije tak czy siak. Ty wbijesz przykładowo 400 lvl po 2 tygodniach i nic ci nie da ten zwiększony exp a innej osobie pomoże to szybciej wbić ten 200 chociażby. Takie eventy to zawsze fajna sprawa i dobry pretekst żeby wejść na serwer właśnie w dzień eventu. Darmowy atut to też bardzo ciekawa opcja, bo osoby które dużo grają lub kupują monety i tak będa miały codziennie atut, a ludzie którzy graja bez vipa i klanu nie mogą sobie pozwolić na taką przyjemność i to by im ułatwiło w jakimś stopniu grę. Ewentualnie można by było zrobić te raty na expa do 150/200 lvla tydzień po resecie, tylko pytanie czy w ogóle się da coś takiego zrobić Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368547 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyko Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Myślę że informacja o resecie byłaby jak najbardziej przydatna i byłby to też ukłon w stronę tych graczy którzy mają konto na forum, może i też więcej osób z serwera skusiłby się żeby dołączyć do forumowego światka. Happy hour też jest mega fajnym pomysłem zarobkowym dla serwera. Jak najbardziej popieram. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368556 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracket Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Jak nic nie da XD Ty widzisz co piszesz mordo ? Dodając jakieś raty/monety dla wszystkich tylko przyśpieszymy nabijanie expa dla tych co grają więcej, co Ci to da że będzie free atut dodatkowy exp/moenty jak taki niedzielny gracz wejdzie dostanie np speedera lub inny syfiasty atut zagra 2-3 mapy i wyjdzie z braku czasu czy innych powodów a ja będę siedział cały dzień i zamiast wbić 10 lvli to wbije 15-20, więc komu Ty chcesz ułatwić grę ?:) Pomyśl trochę ...... Masz rację i tak wbije ten 400 lvla ale nie strzelajmy w kolana maluczkim bo to ich tylko dobije i wgl nie będą grali. Nie powinno być wprowadzenie jakiś bonus expow/monet bo to tylko przyśpieszy nabijanie lvli, monet i klanów. 1-resetu temu kupiłem 50k monet (do tego mało ludzi grało) i cały reset tak się skończył że graliśmy małe mapy bo nie było z kim grać. Jeśli ktoś za szybko wymaxuje klan to zaburza balans servera i topowi gracze po tygodniu mają wszystko a wielu nie ma nic nawet 150 lvla po czym tracą chęci do gry bo jaki jest sens grać 150 lvlem bez klanu na 350 z fuul klanem, no chyba że masz skila jak @ KAKAROT i 70 rakietnikiem zrobisz 70/10 jak inni mieli 250 około. Jeśli będzie wprowadzony jakiś bonus exp/monety to po 2 tygodniach minimum + ograniczenie dla 200+ lvli. Pzdr. Victoria , KuLA♦♚ i GameRek 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368557 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) Cieszę się że głowy buzują od pomysłów, ale zachowajmy się chociaż tu bo nas znowu nie wezmą na poważnie. @GameRek te eventy to świetny pomysł tyle, że trzeba do tego podejść z innej strony. Można by zrobić dla przykładu dwugodzinny event z dropem eliksirów doświadczenia. Gracz posiada 3% szans na to, że po zabójstwie innego gracza uda mu się wydropić butelkę doświadczenia. Tyle ile się uda ich wydropić tyle gracz będzie ich miał. Butelkę można użyć i efekt działa do końca mapy. Butelka będzie dawać 20% doświadczenia więcej za zabójstwo. Pod komendą /eventy można sprawdzić ile ma się butelek i można je tam też aktywować. Tak samo można zrobić z butelkami ze złotem, tyle że będzie 20% na drop dodatkowej monety za fraga. Można też zrobić kolejny dwugodzinny event w którym postępy misji będą nabijać się podwójnie. Rozpiska eventów byłaby na forum i samych eventów powiedzmy byłoby 6 w miesiącu czyli po 2 z każdego rodzaju. Innych eventów nie ma sensu wymyślać, bo faktycznie psuje się tym już balans serwera. Kolejna rzecz do przemyślenia szanowni opiekunowie i właścicielu. My jesteśmy skorzy do wymyślania nowych i ciekawych rzeczy i musicie nas słuchać bo wszyscy razem tworzymy społeczność ostatniego serwera cod mod, reszty nawet nie biorę pod uwagę bo to pobugowane szajsy. Podkreślam jeszcze raz to nie rozkaz tylko prośba i nie macie żadnych deadline'ów, po prostu myślę, że każdy chciałby zobaczyć odświeżony serwer bo ile można grać to samo. Społeczność będzie rosnąć, a nie maleć, przy okazji damy graczom kolejny powód do rejestracji na forum. W sumie to trochę nieważna rzecz, ale im nas więcej będzie na forum to w elitce serwer cod 401 będzie co miesiąc najlepszy Edytowane 17 Września 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368567 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracket Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Popieram pomysł @ KAKAROT jest to jakieś wyjście Już się nie odzywam bo się syf robi XD Powodzenia i mądrych decyzji. ACAB 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368581 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) 27 minut temu, Bracket napisał: Popieram pomysł @ KAKAROT jest to jakieś wyjście Już się nie odzywam bo się syf robi XD Powodzenia i mądrych decyzji. Nikt ci nie zabroni wypowiadać swojego zdania jakie by nie było, wręcz przeciwnie każda opinia jest potrzebna. Ja sam nie mam mocy do tego aby akceptowano każdą moją propozycję, po prostu umiem ubrać w słowa każdą swoją myśl i przeciwstawić sobie za i przeciw, być może dlatego sporo moich propozycji przeszła. 8 godzin temu, KuLA♦♚ napisał: Albo weekendowe eventy jak w metinie W jakimś tygodniu np darmowy atut do wylosowania, albo szansa na wylosowania jakiegoś unikatowego skina poprzez zabójstwo A może jakieś promocje na premki to by było całkiem spoko Wybacz, że o tobie zapomniałem. @Bracketnapisał, że komuś trafi się słaby atut i odechce mu się gry bo ktoś inny dostanie akurat lepszy. Ma tutaj całkowitą rację. Może pójdźmy o krok dalej i zamiast tego można pomyśleć o eventowych atutach które można zdobyć tylko podczas eventu? Byłyby zbalansowane i rzecz jasna za darmo, tyle że powiedzmy tylko 2-3 razy w miesiącu. Można ustalić 5 dobrych i zbalansowanych atutów. No nie wiem, może taki który da dostęp do wszystkich premek, obniżenie obrażeń o 10%, 1/13 na sparaliżowanie(można strzelać, tak samo jak fala paraliżująca), 1/7 na oślepienie, 1/5 na zrespienie się po śmierci. Można odebrać 1 z 5 atutów losując podczas dwugodzinnego eventu. Wychodzi na to, że zamiast 3 eventów będą już 4 Sorki chłopaki ale łeb mi dzisiaj buzuje od pomysłów. Chłopacy z administracji będą mieli co robić i nad czym debatować bo czasem było słychać, że nie potrafimy napisać sensownych propozycji;) Edytowane 17 Września 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368584 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knur001 Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Mówi to ten co się popłakał dwa dni temu że nie będzie resetów co miesiąc XDDDDD beka typie Amadix i ACAB 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368596 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l4sna Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) jestem za żeby była podana data resetu dzięki temu jak będą ludzie wiedzieć że ma być reset dnia powiedzmy 18-20 września to ludzi będzie grać więcej bo teraz patrzę o 2-3 w nocy jest max 2-3 osób a pamiętam jak było o tej porze z 14-12 dodam coś od siebie jeszcze jestem za dodaniem skrzynki już wam mówię jak będą polegać te skrzynki no to po zabiciu wroga robi się taka skrzynka i no przyciskiem e lub c zbierasz ją i tam dostajesz bonusy. Bonusy 1-2 skoki w powietrzu 250 expa lub 150 expa zależy jak to ustali właściciel (4%-15% na trafienie tego no żeby się nie trafiało ciągle to samo ) 10-15 monet (4%-15% na trafienie tego no żeby się nie trafiało ciągle to samo ) +5 dmg z broni (też jakiś % żeby się nie trafiało ciągle ) +1 do fraga czyli chodzi o to że jak ktoś ma np 25 fragów to po prostu się dodaję do statystyk i ma 26 fragów i wtedy może zająć 1-2-3 miejsce na mapie jestem za dodaniem jednej klasy na serwer darmowej Klasa: Lekarz opis: 300 expa za swojego kolegi z teamu 150 expa za wroga (chodzi o wskrzeszanie jak coś ) staty: do ustalenia bronie SG-552 pewnie tej klasy nie przyjmiecie ale moim zdaniem powinna być dodana no bo robicie klasy premki dobre a czemu inne klasy dobre nie mogą być dodane w darmowych Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru Edytowane 17 Września 2020 przez l4sna Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/#findComment-368599 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi