Skocz do zawartości

[Odrzucona] SGS czy jak to tam

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, fikfik napisał:

W końcu coś do mnie :D

Grałem na 201 i próbowałem tam to robić i wiem że takiej prędkości nie dało się tam osiągnąć mimo że masz 2 razy tyle fps co ja to też tam się tak szybko nie rozpędzałeś tutaj na 401 gdy masz do tego niewidke co ma zrobić gracz który na dd2 dobiegnie do długiej i zostaje zabity w plecy przez cb w ciagu 4 sek od rozpoczecia rundy, ja wiem ze tobie sie gra spoko bo jestes kozak itd. ale widzisz co sie dzieje z serwerem i ciezko ci ugiac kark i dac troche szansy gracza mniej zaawansowanym z tego co piszesz planujesz gre na next reset to bedzie ostatni reset bo graczy ubywa w seknude z 30 do 10 i nagle znowu nowi gracze wchodza i w kolko to samo sie dzieje

Nic nie poradzisz na to że gracze prezentują różny poziom. Najlepsze jest to, że aktualnie atakujesz mnie, a w tym resecie robisz o wiele więcej fragów na mapę ode mnie i w dodatku sam latasz. Dosłownie wcierasz w podłogę niezaawansowanego gracza;) Doskonale wiesz, że gracz robiący sgs rozpędza się za szybko i porusza się jak cziter którego się nie da w ogóle trafić, a gracz robiący gsj to zwykły gracz który robi bh ręcznie... Ja tam nie uważam się za kogoś najlepszego i nigdy nie uważałem, będę sobie grał swoje i również będę dalej patrzył na płacz i się tylko z tego śmiał, bo na serwerze już prawie nie używam mikrofonu:)) Super znawcą też nie jestem ale nie zabronisz mi pisać własnego zdania. Dyskusja zabawna dla mnie szczerze, bo do*****ć lepiej komuś zamiast patrzeć na czubek własnego nosa :D

(Do 3 razy sztuka to już ostatni post xD)

Edytowane przez Gość
https://1shot2kill.pl/topic/50542-odrzucona-sgs-czy-jak-to-tam/page/2/#findComment-366664

Ja się powtarzać non stop nie będę nie wprowadzimy zakazu sgs,bgs bo nie jest to zabronione w dziedzinie CS 1.6 jest to po prostu umiejętność której każdy może się nauczyć. I nie jest to na liście zabronionych wspomagaczy. Także nie róbcie więcej takich tematów bo to spam i będą zamykane. 

Zamiast tworzyć takie przemielone tematy polecam wejść na jakis serwer i trenować sgs'y czy bgs'y  :HYPERSL:

https://1shot2kill.pl/topic/50542-odrzucona-sgs-czy-jak-to-tam/page/2/#findComment-366666

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...