Jump to content

Skarga na Admina uganda.

trojan
 Share

Go to solution Solved by Nethiri,

Recommended Posts

Nick z CS:  trojanowsky

Admin banujący:  uganda

Serwer: JB

Data zdarzenia: Wydarzenie z teraz (tj. 15.08.2020) ale także dawniej (gdy tylko był na serwerze otrzymywałem takowe banicje)

Opis sytuacji: 

A więc, sytuacja wygląda następująco, dawniej (tj. parę miesięcy temu) grałem sobie spokojnie na serwerze "jailbreak", pozwoliłem sobie trochę "potrolować" i wysokim głosem np. sobie poprowadzić rundę czy np. się pobawić będąc w tt. Grając sobie na owym serwerze gdy przesiadywał osobnik o nicku wymienionym wyżej "uganda", dostawałem banicje na serwerze których nawet nie było w amxbans, moje bany wyglądały tak że instant wywalało mnie do głównego menu countera, a w konsoli wyskakiwał mi następujący komunikat " Kicked :" "You have been banned from this server!" ", po jakimś czasie odczekania wbijałem na serwer ponownie i gdy tylko on przesiadywał dalej, znów te bany się powtarzały, po jakimś czasie wracam na serwer by sobie przegrać, wbiłem sobie pierwszy raz po przerwie trzy miesięcznej  na serwis i znów dostałem bana gdy on się na nim znajdował, po godzinie od tego bana znów wszedłem na serwer, połączyłem się normalnie już bez "bana" i znów na serwerze był uganda, admin Szczerbol powiedział do mnie "cześć trojan", a nastepnie powiedział że administrator uganda napisał mu na "u@" słowa następujące "czekaj chwile" i ja zostałem zbanowany, wbiłem na ts pogadać z Szczerbolem zeby wytłumaczył mi tą sytuację. Dostałem od niego wycinek z konsoli, to co pisał mu uganda:

(ADMIN) uganda : czekaj chwile
(ADMIN) uganda : ta
(ADMIN) uganda : zbanowany
(ADMIN) uganda : ab caly czas
(ADMIN) uganda : i wbija
(ADMIN) uganda : cfg tera

Napisał tutaj że "ab" w waszym tłumaczeniu jest to "aktywny ban" gdy właśnie ja tego "aktywnego bana" nie posiadałem i nie posiadam. To samo coś tam pisał że wbijałem na nonsteam na serwer, gdzie nie przypominam nawet sobie to czy miałem w ogóle nonsteam na komputerze, ip mam stałe, miałem zmianiane tylko raz i to półtora miesiąca temu chyba, na steam siedze ciągle tym samym, wiec moje steamid jest ciągle takie same, wszystkie moje bany z listy która jest na amxbans jest wypełniona banami wygasłymi już dawno.

Tymi wszystkimi instant banicjami tłumaczył się tym że mam aktywnego bana i moim trolowaniem z przed 2-3 miesięcy, 

Link do bana z amxbansa (http://d0naciak.pl/amxbans/ban_list.php):  moje steamid : STEAM_0:0:106637563

Wycinek bana z konsoli: 

image.png.edcd5f21acadc39cd7ed0363d9978085.png

okolice maja/ czerwca gdy graliśmy w grupce z adminami ktoś wspomniał, że wchodzisz na aktywnym banie czy to na ns czy steam pod różnymi nickami i prawdopodobnie któryś z adminów przede mną nałożył ci bana

po tej informacji po prostu dostawałeś insta bany na ip/ cfg oraz subnety, jak widać nawet to nie pomogło, a błędem było to, że na początku nie zbanowałem przez normalnego bansa - pisząc skargę, wczoraj również wszedłeś na aktywnym banie 1 za ip 2 za cfg - ba nawet pisałem z opiekunem na twój temat, że bany nic nie skutkują

"To samo coś tam pisał że wbijałem na nonsteam na serwer, gdzie nie przypominam nawet sobie to czy miałem w ogóle nonsteam na komputerze, ip mam stałe" - jednak miałeś ns, skoro o tym wspominam, w taki sposób można wyczuć, gdzie manipulujesz; naturalną rzeczą jest, że się nie przyznasz do tych nickow z ns itp gdzie każdy jest anonimowy w sieci

więc moje pytanie, na które nie oczekuję odpowiedzi jest takie, że skoro wiedziałeś o banach ode mnie, dlaczego wcześniej nie pisałeś tylko akurat teraz cię natchnęło, gdzie przez taki kawał czasu jest problem z pobraniem archiwalnych dem z tamtego okresu

18 godzin temu, trojan napisał:

To samo coś tam pisał że wbijałem na nonsteam na serwer, gdzie nie przypominam nawet sobie to czy miałem w ogóle nonsteam na komputerze, ip mam stałe, miałem zmianiane tylko raz i to półtora miesiąca temu chyba

Nie okłamuj mnie, bo ja do wszystkiego dojdę, ip zmieniałeś 3 razy jak nie więcej, jeżeli chcesz, chętnie Ci to udowodnię, bo nie będę upubliczniać tutaj Twojego ip. Skoro wcześniej dostawałeś bany, które uważasz za "niesłuszne", to dlaczego nie napisałeś skargi/zażalenia, tylko budzisz się po tylu miesiącach?

Nie mam żadnego linka do bansa z Twojego bana, że masz perma. Z tego co mnie pamięć nie myli to nieźle odwalałeś na serwerze ze swoimi koleżkami i razem wbijaliście i robiliście trzodę. Skąd mam Ci mój drogi wytrzasnąć demko, skoro minęło tyle czasu? Trzeba było wcześniej się obudzić.

Nie zamykam jeszcze tej skargi, jak chcecie coś dodać @ uganda bądź @trojan to proszę pisać.

2 godziny temu, uganda napisał:

na które nie oczekuję odpowiedzi jest takie, że skoro wiedziałeś o banach ode mnie, dlaczego wcześniej nie pisałeś tylko akurat teraz cię natchnęło, gdzie przez taki kawał czasu jest problem z pobraniem archiwalnych dem z tamtego okresu

Domyślałem się że to ty mnie banujesz, ale nie byłem pewny, gdy tylko ty byłeś na serwerze to ja dostawałem bana, to czemu nie dałeś mi bana który byłby widoczny w tym waszym amxbans, a nie banujesz mnie w taki sposob w który ja nawet nie wiem za co dostaje, a napisałem teraz tą skarge bo wbiłem na ts i rozmawiałem z Szczerbolem i chciałem się spytac go o ch*j chodzi że mnie wywala z takim powodem, myślałem ze to błąd serwera, a ten mi wyjechał z "uganda cie zbanował" także no.

2 godziny temu, Nethiri napisał:

Nie okłamuj mnie, bo ja do wszystkiego dojdę, ip zmieniałeś 3 razy jak nie więcej,

HIT 2020! daj mi te ip na których wchodziłem na serwer to bedzie ok, mam stałe ip, jedno nawet znam na pamięć a drugie miałem zmieniane około półtora miesiąca temu, może i nawet wiecej.

Skoro wcześniej dostawałeś bany, które uważasz za "niesłuszne", to dlaczego nie napisałeś skargi/zażalenia, tylko budzisz się po tylu miesiącach?

Pierwsze, dostawałem kicki a powodem że jestem zbanowany, po jakimś czasie odczekania wbijałem ponownie na serwer, nie ma żadnego bana w amxbans.

Dwa, nie pisałem skargi bo nie byłem pewny że to oto ten delikwent mnie banuje jak dostaje taki komunikat w.w, to jaki ban z jakim powodem i od kogo nie ma w amxbans...

Nie mam żadnego linka do bansa z Twojego bana, że masz perma.

Jak są osoby które normalnego bana nadać nie potrafią tylko banują na "ip" tak nieudolnie że na stałym ip wchodze na serwer, to samo "cfg" na które leje ciepłym moczem, nawet nie wiedziałem że dostaje takie banicje, dowiedziałem się wczoraj że banował mnie na ip i cfg...

Z tego co mnie pamięć nie myli to nieźle odwalałeś na serwerze ze swoimi koleżkami i razem wbijaliście i robiliście trzodę.

A więc, banicji w amxbansie żadnej nie dostałem ze robienie tak jak wyżej napisałaś "trzodę" nikomu to nie przeszkadzało (osoby które były i miały dystans) a wchodziły takie osoby z przysłowiowym "kijem w du**e" i się spinały o cokolwiek się do niej powiedziało. 

Skąd mam Ci mój drogi wytrzasnąć demko, skoro minęło tyle czasu? Trzeba było wcześniej się obudzić.

xd

• Solution

Wszystko już zostało wyjaśnione, sprawę zamykam. @trojan normalnie może pogrywać u nas na serwerze, w bansie nie miał żadnego aktywnego bana. Następnym razem, gdy po prostu zdarzy się sytuacja, iż gracz wbija na aktywnym banie, najpierw nakładamy standardowego bana, a później wykorzystujemy inne metody, aby uniknąć takich nieporozumień. Co do Twoich wcześniejszych banów, nie mam nawet jak sprawdzić czy były słuszne, czy też nie, bo po prostu nie ma już tych demek. Myślę, że następnym razem w podobnej sytuacji od razu napiszesz skargę.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.