Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: playerEz

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: iTreaz

Opis sytuacji: Zwrócono mi uwagę na priv abym zmienił nick, ale że miałem wyłączone powiadomienia to nie zauważyłem tego. Po dostaniu kicka zmieniłem nick, lecz po powrocie sytuacja ta się powtórzyła i dostałem bana na 5 min. Odczekałem bana, zmieniłem nick i pozostało "Silver #2licoweosoby". Po jakimś czasie gry nagle na serwerze pojawiło się więcej osób z administracji i dostałem bana na 6h.

IP/SID gracza (status w konsole): nie mam

Data i czas zdarzenia: 26-06-2020 22:16

Dowód (ss/demko): http://799.gotv.pro/srv45139/auto-20200626-2208-de_mirage.dem.zip

https://1shot2kill.pl/topic/49471-skarga-itreaz-mirage/

Skarga mnie nie dotyczy, lecz dorzucę swoje 3 grosze.

Poproszono Cie o zmianę nicku, co zrobiłeś, lecz nick wciąż miał takie samo znaczenie, dalej był prowokacyjny i rozmawiając z Małą stwierdziła ona, że jest on skierowany w jej stronę.

image.png.7256cddafac4071f0edffe2dc9935068.png

Druga sprawa, ciesz się, że nie wyleciałeś za te Twoje głupie docinki typu "nie prowokuj" etc etc, zaczynacie się bawić w wielkich strażników serwera, każdego upominacie, tak jedziecie na haksy, a jeden codziennie siedzi z wami na ts'ie XD (mowa o Michale). Od kilku dni wasza śmieszna ekipa próbuje utrudnić pracę adminom jak tylko się da, a jak wyciągane są konsekwencje to pieski zaczynają szczekać. Szkoda, że u nas na ts'ie Silverku taki wygadany nie jesteś. Ode mnie tyle, mam tylko nadzieję, że Bilard wreszcie was ukróci, bo ja niestety nie mam już takich możliwości. ;)

https://1shot2kill.pl/topic/49471-skarga-itreaz-mirage/#findComment-358197

Witam wszystkich!!

Drogi Silverze będę Ci wszystko tłumaczył łopatologicznie, ponieważ sądząc po zdaniu : „ Po dostaniu kicka zmieniłem nick, lecz po powrocie sytuacja ta się powtórzyła i dostałem bana na 5 min. Odczekałem bana, zmieniłem nick i pozostało "Silver #2licoweosoby".  Dobra, więc teraz wypisze Ci wszystkie nicki pod, którymi  grałeś na serwerze: Silver#2licoweosoby, Silver#jebac2licoweosoby, Silver#jebac2licowekurfy, playerEz#”2licowekurf**”, playerEz#yebac2licowekurfy.( naprawdę teraz usuwasz na profilu swoje byłe nicki xDD?) Czy naprawdę uważasz, że administracja to idioci, że możesz sobie z nich jakimiś podstępami obrażać itd..? Naprawdę..? Podobno jesteś osobą pełnoletnią…

1.       Na początku pokaże Ci wyznacznik banów za nieodpowiedni nick. Więc : Używanie niedozwolonego nicku - Ostrzeżenie | 30 min BAN | 1 Dzień BAN | 7 dni | PERM. Na początku dostałeś  ostrzeżenia… Otrzymałeś parę kicków, zamiast bana na 30min. Następnie  @ Mała_Mi dała Ci bana na 5min. Znów mniej niż w regulaminie. Więc następny ban jest na 1 dzień, a ja Ci dałem na 6h ;) Jeżeli też twoim zdaniem taki nick jest dozwolony to nie przeze mnie jak i resztę administracji. No mnie rodzicie nie wychowali tak, że w domu posługuje się sloganem: „ Jebać dwulicowe ku**y” Dla mnie ten zwrot jest niedopuszczalny nawet wśród przyjaciół..

2.       Wytłumaczyłem Ci dlaczego twój nick był obraźliwy to teraz skupmy się na tym do kogo był skierowany Twój nick, ponieważ miał on cel obrazy konkretnej osoby. Na początku proszę nie mów, że nie kierowałeś to do jednej z administratorek, ponieważ byłoby to już naprawdę żenujące. Mniejsza, Pokaże Ci wyznacznik banów za obrazę gracza : Obraza Gracza - 30 min MUTE | 1h BAN | 3h BAN | 1 dzień BAN | 7 dni BAN | PERM BAN.

To teraz pokażę Ci długość banów za obrazę administracji: Obraza Admina - 3h BAN | 1 Dzień BAN | 1 Tydzień BAN. Jasno tym Nickiem obrażałeś jedną z administratorek, więc też posłużyłem się tym podpunktem regulaminu.

Sumując obie sytuacje dałem Ci bana na 6h co w mojej opinii i tak niezbyt dużo.

Wiesz też dobrze, że zbierałeś już sobie na tego bana od całego dnia i się doigrałeś..

Jeszcze chciałbym się odnieść do tej całej sytuacji. Zrozumcie, że wasz wiek, aktywność na serwerze, czy staż na nim naprawdę nie daję wam jakiś przywilejów lub  taryfy ulgowej. Od rana ciągniecie tą samą sytuację, podburzacie atmosferę na serwerze, ustawiacie jakieś obraźliwe nicki.. Przez cały dzień płaczecie, że WY dostaliście bana… i to jeszcze na  serwerowni. Ja naprawdę nie chcę się specjalnie czepiać, ale mówię jak  jest. Większość z waszego grona ma ponad 18 lat, czy w takim wieku nie wypadałoby wejść sobie na ts’a i porozmawiać o tej sprawie z osobami do, których macie jakieś sprawy, problemy? Jak mężczyzna z mężczyzną. Jedyne co, to mogę pochwalić Voodiego, ponieważ też miał związek z zaistniała sytuacją, lecz później już w dużej mierze dobrze się zachowywał ;)

Pozdrawiam was wszystkich i mam nadzieję, że przemyślicie to wszystko ! Trzymajcie się, będzie dobrze!;)

PS: Już nie będę wypowiadał się pod skargą na całą administrację.

https://1shot2kill.pl/topic/49471-skarga-itreaz-mirage/#findComment-358215

Decyzje postaram się podjąć do wieczora. Na ten moment zamykam.

Po przejrzeniu wszystkiego, skargę odrzucam. Na serwerze nie będziemy takiego czegoś tolerować, ban zbyt krótki za to co pisałeś, jakie nicki miałeś i do kogo było to skierowane. Zaraz po tym jak dostałeś bana wbiłeś na drugie konto i grałeś, także na 2 kontach dostajesz bana na 2 tygodnie. Jeżeli zobaczę, że znowu wbijesz na aktywnym banie, zostaniesz permanentnie zbanowany!

Jeżeli cała ekipa się nie uspokoi bez ostrzeżenia na serwerze będziecie dostawać o wiele surowsze kary, może to czegoś was nauczy.

https://1shot2kill.pl/topic/49471-skarga-itreaz-mirage/#findComment-358220

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...