JustNibba Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Nick: JustNibba Imię: Mateusz Wiek: 20 SteamID: STEAM_1:0:464178274 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: W zależności od pracy sądzę, że granice 5h byłyby dostępne Opisz siebie: Sądzę, że jestem kulturalną osobą, miłą i spokojną. Nie wdaję się w żadne słowne zaczepki, awantury czy pyskówki. Jestem bardzo pomocną osobą dla każdej osoby, która mnie o to poprosi, a jeżeli czegoś nie umiem to staram się znaleźć rozwiązanie poprzez przeszukiwanie sieci, przy okazji uczę się wielu nowych rzeczy. Jestem wyrozumiały dla drugiej osoby, zawsze daję drugą szansę bo sądzę, że każdy na nią zasługuje. Jestem bardzo wytrwałą osobą, nie odpuszczam dopóki coś mi się nie stanie (dosłownie), potrafię zadbać o siebie i innych. Dlaczego akurat Ty?: Swoje przegrałem w różne odsłony CS'a, zaczynając od 1.6, w którym skończyłem na +/- 1000h, a nie kończąc do tej pory jeszcze na CS:GO mając ponad 2000h, ponieważ jest to dopiero wstęp do osiągania wyników. Postarał bym się też pomóc, odciążyć inne osoby od pracy, ponieważ zbyt długa praca prowadzi do wszelakich błędów. Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak Czy miałeś styczność z demkami/rozpiskami?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Bardzo dobrze Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: Standardowo jakieś darmówki, po jakimś czasie aimware, a skończyłem na TexasHOOK'u. Spinboty, fake lagi, fake angel, crashowanie serwerów valve... Kontakt: Forum, discord, steam, ts, fb Dakou , KeveS , ChrZ4n1K. i 2 innych 1 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48956-odrzucony-ubt-nibba/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi