Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

imageproxy.png.3be3aa949ae48811139f160c25bade8e.png                                                                      

Witam, was. Dzisiaj "pod ostrzałem" mamy  naszego młodziaka  @>>CH3RY<<

Zapytaliśmy forumowiczów, co o nim sądzą: 

UŻYTKOWNIK NR 1

Człowiek który próbuje pomóc, lecz wtacza się w kłótnie z innymi osobami ;) 

UŻYTKOWNIK NR 2

Oj Szery to miły i sympatyczny trzynastolatek :D Jest pomocny i bardzo dobrze sprawuje swoją funkcje jako admin naszych serwerów :) I jeszcze dodam, że przy mnie wstydzi się mówić przez mikro i fajnie się go ciśnie na AWP :D

UŻYTKOWNIK NR 3

Niestety o nim za duzo powiedziec nie moge.. Wiem ze jest mloda osoba, znam go z innej sieci. Staral sie nie przeklinac na serwerze cod 401 ale cos mu kurcze nie wychodzilo ;D. Wydaje sie byc sympatyczna osoba chociaz czasem pozory moga mylic 

UŻYTKOWNIK NR 4

Chery- jest całkiem spoko, ale nie mamy jakiś bliższych relacji. Jedynie co mogę powiedzieć to jest ogarnięty jak na swój wiek. 

UŻYTKOWNIK NR 5

Miła osóbka :D

UŻYTKOWNIK NR 6

Chłopak za dużo mi spamuje na PW co już powoli staje się denerwujące. Dobry admin ale no musi jeszcze trochę dorosnąć.

UŻYTKOWNIK NR 7

dzieciaczek ktory fascynuje sie kobietami i ich piersiami :D Mały zboczuch z niego uczy sie od starszych w sumie , dobrze grywa w csa go, czesto plakusia :D

UŻYTKOWNIK NR 8

szery to całkiem w porzadku osoba, pomimo jego mlodego wieku. Dużo mi płacze na steam i próbuje wyłudzić ode mnie skiny. Mimo różnych opinii o nim, jak sie go pozna to idzie się z nim dogadać. Próbuje sie bawić grafiką ale średnio mu to wychodzi xD No i oczywiście muszę to dodać, jest strasznym botem w cs:go ????

UŻYTKOWNIK NR 9 

Spamer.

UŻYTKOWNIK NR 10

Zbyt dziecinnie się zachowuje, kiedyś był normalniejszy. Ma zbyt wygórowane mniemanie o sobie

UŻYTKOWNIK NR 11

>>CH3RY<< to mały bot, który często coś zrobi zanim pomyśli, a później tego żałuje. Boci w CS'a i fragi dobija, myśli, że jest mocny, ale mixy trzeba grać za 2 będąc z nim w teamie xD.. Nieźle sprawuje się jako admin, chociaż jego wiek na to nie wskazuje xD... Ogólnie jednak to spoko dzieciak, jest z nami praktycznie od początku i myślę, że jak podrośnie i dojrzeje, to może jeszcze coś osiągnąć tutaj

UŻYTKOWNIK NR 12

jest gimbusem

UŻYTKOWNIK NR 13

Maly, przyjazny, czasem toxic, mozna z nim pograc i pogadac :)

UŻYTKOWNIK NR 14

garnięty z niego małolacik, adminuje u mnie na serwerze już przez długi czas i dobrze mu to wychodzi :), i musi przestać ode mnie kopiować zboczone avatary XD 

UŻYTKOWNIK NR 15 

Smieszny chłopak, ostatnio mi pomógł w pewnej sprawie, troche boci na DD2 CSG

UŻYTKOWNIK NR 16

Chory był jedną z pierwszych osób na tej sieci, którą miałem przyjemność poznać. Zabawny, młody człowiek o spokojnym usposobieniu, nie widziałem żeby się wkurzał czy wyzywał z kimś - przynajmniej podczas gry, jest strasznie cichy. :D Przez pewien czas dostawałem od niego solidne baty w kanterze, co wywołało u mnie depresję i myśli samobójcze, jednak SVIP mu się skończył i mogłem mu się odpłacić. :D  Polecam tego użytkownika, mimo młodego wieku jest strasznie ogarnięty, chciałbym żeby mój syn był taki jak on. Albo po prostu zaadoptuję chorego. :D

UŻYTKOWNIK 17

Dziecko, typowy gimbus :)

Dziękuje, to na tyle, następna osoba już niedługo,

może to właśnie Ty trafisz pod ostrzał ? 

https://1shot2kill.pl/topic/4868-pod-ostrza%C5%82em-ch3ry/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...