PlejsyBabciJadzi Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Nick: Wuja Plejsu ? Imię: Bartek/Bartłomiej Wiek: 24 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: To zależy od dnia. Jak kiedyś wspominałem- mogę być online przez 90% doby, ale bywają dni, gdzie mogę pozwolić sobie na 1-2 godzinki. Biorąc pod uwagę moje stanowisko, mam dostęp do forum także w pracy na komputerze, więc staram się być na bieżąco z nową zawartością. Opisz siebie: Pochodzę z Tomaszowa Mazowieckiego, jest to miasto usytuowane w woj. łódzkim. Tutaj mieszkam od urodzenia, skończyłem szkoły (ostatnie było technikum o profilu mechatronicznym), poznałem większość moich przyjaciół i znajomych. Pracuję w przedsiębiorstwie zajmującym się produkcją lawet, auto-lawet i wszelkiego rodzaju przyczep specjalistycznych, jakie klient sobie tylko wyimaginuje. Zajmuję tam jednocześnie stanowisko konstruktora CAD (projektuje te przyczepy od zera) oraz zastępcy kierownika na hali maszynowej. Hobby mam niewiele, najważniejszym i w pewnym stopniu nadającym mi sens i cele jest siłownia. Lubię dbać o swoje ciało i pokonywać kolejne bariery. Poza tym lubię wyczilować przy regionalnym piwku lub dobrej whisky przed Netflixem, gdzie obejrzałem już chyba ponad połowę produkcji. Oczywiście gdy wczułem się na nowo w CS'a i znalazłem sieć, na której mogę znów działać, moją zajawką jest gierka i czynna aktywność na forum. Jestem forumowym kotem i czuję się na forum jak ryba w wodzie. Jestem człowiekiem nietuzinkowym, myślę poza schematami, sięgam wzrokiem dalej niż przeciętni ludzie. Patrzę na świat pod wieloma kątami i analizuję wszystko po wielokroć. Generalnie można powiedzieć, że jestem urodzonym optymistą, który znajdzie igłę pozytywu nawet w największym stogu życiowego nacisku. Nawet jeżeli podanie się nie przyjmie, będę już miał szablon na przyszłość. Cieszę się życiem, korzystam z niego, może nie na 100%, ale na pewno intensywnie. To z kolei zamieniło mnie w utracjusza, który nie szczędzi sobie pieniędzy nigdy. Poza tym jestem ekstrawertykiem, lubię poznawać nowych ludzi, rozmawiać i otaczać się nimi. Bardzo szybko nawiązuję nowe znajomości i zawsze zaliczam progres w relacjach z nimi. Dałem się tutaj raczej poznać jako "spoko gość" i nawiązałem raczej dobre relacje z innymi użytkownikami. Mój charakter nie pozwala mi imać się pretensji do kogoś. Nie jestem roszczeniowy, rozmawiamwyjaśniamrozumiem. Cenię sobie rozmowę, aniżeli szybkie działanie. Zawsze wolę z drugą osobą porozmawiać i wyjaśnić sprawę, zamiast używać narzędzi przymusu. Jestem praktycznie zawsze miły dla innych i do każdego mam szacunek. Wiadomo, nie jestem idealny i czasami zdarzy mi się powiedzieć coś złego lub niemiłego o drugiej osobie. Jednakże jestem typem człowieka, który pewnie jak każdy, nienawidzi paplania za plecami. Dlatego też staram się uświadamiać drugiego, jeżeli rzucałem niemiłymi słówkami w jego godność. Mam charyzmę, głowę na karku, jestem kreatywny i asertywny. Szanuję zdanie innych, ale mam też swoje i cenię sobie wzajemność. Znam słowa "dziękuję" i "przepraszam" i potrafię ich używać gdy trzeba.Lubię angażować się w nowe plany, projekty i brać w nich czynny udział. Lubię dynamikę, a także pracę pod naciskiem stresu. Zazwyczaj jakieś mega obszerne zadania zostawiam na ostatnią chwilę, ale co ma u mnie wisieć- nie utonie. Jak widać po moim zachowaniu na forum czy serwerach, jestem osobą kulturalną, opanowaną i ustatkowaną psychicznie. Lubię też się pośmiać, czasami z samego siebie, bo mam ogromny dystans zarówno do innych ludzi jak i do swojej osoby. Resztę dopiszcie sobie sami, już jakiś czas z Wami jestem, więc na pewno jesteście w stanie choć jedną cechę charakteru do mnie przypisać. Dlaczego akurat Ty?: Jak napisałem wyżej, na forum czuję się jak ryba w wodzie. Mam zajawkę do kierowania wzroku w każdy kącik forum. Lubię być wszędzie, być na bieżąco w życiu sieci, ze wszystkimi sprawami. Pamiętam jeszcze mniej więcej na czym polega praca moderatora. Na poprzedniej sieci awansowałem małymi kroczkami, zdobywając po drodze wiele rang oraz doświadczeń, aby w końcu dojść do rangi będącej zaraz za właścicielem. Dlatego wiem na czym polega praca na tym stanowisku, po uprzednim poznaniu życia tej sieci. Mimo, że nie mam tych 300 postów, postanowiłem zaryzykować i złożyć podanie, bo uważam, że nadaję się do tej funkcji. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Wniosę ze sobą na pewno świeżą krew. Wraz ze mną na funkcję wskakuje zaangażowanie, chęć pracy, systematyczność i intelekt. Posiadam również doświadczenie w relacjach z innymi. Wiem jak obchodzić się z ludźmi, abym był ,choć trochę, szanowany i w stu procentach obiektywny oraz bezstronny, a zarazem lubiany, postrzegany w pozytywnym świetle i nawiązujący rozmowy na każdy temat. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Tak, byłem moderatorem, adminem forum (junior administrator) oraz head adminem (administrator) Obsługiwałem FTP, sklepiki, forum od strony zarówno moderacji, jak i technicznej na silniku IP.Board. Kontakt: PW, Steam, Facebook, TS, Discord. KuLA♦♚ , expl0de , KaZix. i 17 innych 5 2 2 11 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48565-plejsu-na-moderatora/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evi. Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. expl0de 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48565-plejsu-na-moderatora/#findComment-350384 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi