.Lasik Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Nick: Lasik. Imię: Marcin. Wiek: 17. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum jestem w każdej wolnej chwili czyli sumując będzie ok. 5/6 godzin dziennie. Opisz siebie: Staram się jak najlepiej mogę pomagać innym użytkownikom. Na co dzień jestem nastolatkiem pozytywnie nastawionym do społeczeństwa, chodź zdarza się, że złe emocje przejmą kontrolę. Lubie poznawać nowe miejsca jak i twarze. Głównym moim atutem jest to, że uwielbiam nowe przygody przez co kiedyś moje decyzje bywały spontaniczne, ale teraz co raz bardziej staram się je rozsądnie podejmować. Moim głównym zainteresowaniem jest piłka nożna i rolnictwo. Praktycznie codziennie oglądam filmy Marvela i jak jest okazja gram z kumplami w piłkę. Dlaczego akurat Ty?: Staram się pomagać jak mogę. Więc postanowiłem spróbować i pomóc administracji w niektórych obowiązkach. Nie mam problemu w nawiązaniu znajomości z inną osobą co jest u mnie tak naprawdę największą zaletą. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Na samym początku porządek. Zaś się okaże, ponieważ mam pełno pomysłów, ale muszę jeszcze je dopracować. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Niestety, ale jeszcze nie miałem okazji pełnić tej funkcji. Kontakt: Teamspeak3, discord, steam, facebook, instagram, numer telefonu. bst. , Apple Daddy ? , Borys i 20 innych 10 1 11 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48274-podanie-na-moderatorka-lasik/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evi. Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48274-podanie-na-moderatorka-lasik/#findComment-350389 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi