Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem nowym członkiem Waszej społeczności. Nazywam się Marcin Siwek, w tym roku kończę 25lat, pochodzę i mieszkam w Łodzi. Moje zainteresowania to przede wszystkim od niedawna mój nowo poznany zawód, jest to Metaloplastyka. Oprócz tego jakieś piwko lub czasem skun ze znajomymi, oraz spore ilości godzin niszczenia sobie wzroku przed monitorem kompa podczas grania w różne giereczki.

Swoją przygodę z CS 1.6 zacząłem jeszcze przed 2010 rokiem, kiedy to nabyłem Kantera na platformie Steam. Można szacować początek jakoś na 2k8.

W tym czasie działałem w różnych miejscach, których nazw nie podam, by nie reklamować czegoś, co już nie istnieje. Lubię poświęcać swój wolny czas i nie tylko na rozwój czegoś większego, jeśli dobrze się czuję w danym środowisku.

Jestem raczej bezkonfliktowy, nawet jak ktoś specjalnie próbuje mnie zdenerwować raczej nie uda mu się zbyt prędko.

Jedna kwestia jest dla mnie bardzo interesująca, mianowicie zrobiłem mały rekonesans po członkach sieci i odnalazłem kilka dobrych mordek z którymi działałem wspólnymi siłami lata temu. Jeżeli ktoś kojarzy sieć, która się rozpadła i nosiła później nazwę "smerfna-wioska", to ten wszystkich niegdyś wkurzający "Jakub", to właśnie Ja ;)

Zagoszczę u Was przede wszystkim na serwerach cs:go typu mirage/arena, oraz na 1.6 prawdopodobnie na jednym z ODD2.

Tak więc witam wszystkich raz jeszcze a przede wszystkim jedną Panią Redaktor oraz użytkownika aluFART. Pamiętam Was ;)

Jeśli macie jakieś pytanka, chcecie się czegoś jeszcze dowiedzieć walcie śmiało.

https://1shot2kill.pl/topic/48046-dzeffrey-wita/

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...