Sh0keN Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Typ pracy: tlo obs z miejscem na kamerke lewy róg Rozmiar: Tematyka: joker,inna postac zwiazana ze smiechem etc Kolorystyka fiolet najbardziej mi siedzi Napis gorna framuga miejsce na napis prosze ( sam cos postaram sie dopisac ) na dole 2 miejsca na napis :Inne: nie podalem rozmiaru bo to do dopasowania , dodoałem to w darmowych ale jestem w stanie zapłacić za tą pracę jak siądzie dobrze ( cena do dogadania ) jesli jeszcze można by było to scnea w tej samej kolorstyce i z tą samą postacią co do poprzedniego . po lewej stronie kamerka , po prawej okno na scene z biężącego okna coś jak ma stompdaking na live jeśli ktoś będzie chcętny podjąć się tej robótki za zapłatą zapraszam pw do dogadania się ( sorka jeśli nie tu i ewentualne błędy , nie spałem sporo czasu xd ) praca wykonana można zamknąć Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48013-obs-tlo/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi