Gość bekib0y Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Nick: bekib0y Imię: Patryk Wiek: 21 Steam ID: STEAM_0:1:418948836 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Kilka godzin dziennie. Opisz siebie: Młody, potrafiący pracować w zespole, energiczny, rzetelny, skrupulatny, mający doświadczenie z cheater'ami. Dlaczego akurat Ty?: Widząc ogłoszenie o otwartym naborze pomyślałem, że chciałbym spróbować swoich sił z czymś nowym. Adminem byłem wielokrotnie w życiu. Mimo młodego wieku czuję, że mam spore doświadczenie jeśli chodzi o trafną ocenę cheat'erów i programów wspomagających. Mimo, że nie jestem już adminem na cs 1.6 bardzo często "koledzy po fachu" pytają/proszą mnie o radę, rzucenie swoim okiem na podejrzaną osobę i rozpisanie demek, co jako admin robiłem wielokrotnie. Wielokrotnie też nie myliłem się, co od osób, które dostawały od UBT unbany (kolesiostwo te sprawy) i wkurzały adminów czy graczy rzekomym "skill'em". Jestem osobom bezstronną, nieprzekładającą znajomości nad obowiązki i chcę pomóc sieci. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheat'erów?: Jak wyżej napisałem myślę, że potrafię bardzo dobrze wczuć się i ocenić każdą sytuację, wziąć pod uwagę różne czynniki i trzeźwo ocenić czy to skill, fart czy cheat. Czy grałeś kiedyś na cheat'ach?(jeśli tak to jakie)?: Kiedyś próbowałem grać na kilku cheat'ach (wh, aim, sh), żeby poznać jak one działają, funkcjonują by wiedzieć jak osoba na nich grająca gra i reaguje. Osobiście nie widzę "fanu" wspomagać się czymkolwiek grając w cs'a gdyż i tak dobrze gram. Kontakt: forum, steam, gg Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47265-ubt-bekib0y/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeTe-_- Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Nethiri i KeveS 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47265-ubt-bekib0y/#findComment-340273 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi