Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:

c6o.

Imię:

Mateusz.

18

Steam ID:

STEAM_0:0:458874541

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:

Jak jestem w szkole to na telefonie od 2 do 3 godzin. W domu przy komputerze od 4 do 5.

Opisz siebie:

Hmm, może być to ciężkie zadanie bo nie lubię rozmawiać o sobie ale no cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie. Nazywam się Mateusz, w tym roku skończyłem 17 lat, mieszkam w nie dużym mieście Tomaszów Mazowiecki i uczę się w technikum na profilu Technik Teleinformatyk, zawód ciężki, ale z racji, że życie to pogoń za pieniędzmi jest bardzo opłacalny (bardzo polecam! ), no co mogę powiedzieć, jestem zwykłym chłopakiem: szkoła, dziewczyna, siłownia, gry to zwykła szara codzienność moja jak i moich rówieśników, jestem młodym ambitnym chłopakiem, który chce się spełniać w wielu dziedzinach. Trenuje łyżwiarstwo szybkie od 8 lat, chodzę na siłownię od ponad roku, amatorsko wykonuje grafikę komputerową, staram się spełniać w wielu dziedzinach. Chcę też spełnić się na naszej sieci, pokazać, że młode osoby też są rzetelne i sumiennie wykonują swoją prace. Z opisu mojej skromnej osoby to chyba na tyle, myślę, że niedługo udzielę jakiegoś wywiadu dla naszych redaktorów, wtedy poznacie mnie bliżej!

Dlaczego akurat Ty?:

Czuję się gotowy, aby podjąć się tej roli. Myślę, że jestem odpowiednim kandydatem na to miejsce, ponieważ tak jak wspomniałem wyżej jestem ambitną i odpowiedzialną osobą. Bardzo dobrze czuję się w amxbansie jak i znam większość cheatów. Pełniłem tę funkcję na wielu sieciach i mam dosyć duże doświadczenie. Wróciłem niedawno, zaglądam często na forum, więc fajnie byłoby pomóc obecnemu teamowi i trochę im "ulżyć".

Czy miałeś styczność z Amxbans?:

Tak, posiadałem UBTeam na wielu sieciach, miałem też swoje serwery.

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:

7-8/10.

Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?:

AimBot, AimLock, WH, MultiHacki.

Kontakt:

Steam - c6o.; Forum - Wiadomość Prywatna; GG: 70497844.

Edytowane przez c6o.
https://1shot2kill.pl/topic/47177-ubteam-cs-16-c6o/

• 2 tygodnie później...
Podanie zostało odrzucone!
Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty!
Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/47177-ubteam-cs-16-c6o/#findComment-340269

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...