nixon Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 hej, odrazu na wstepie zaznaczam ze pisze w swoim imieniu, nie Justysi co tu sie dzieje? gdy tylko ktokolwiek zagra lepiej jakas klasa ta klasa przy resecie zostaje odrazu oslabiona kilka resetow temu pare osob gralo lekkim - oslabiony wczesniej elektryk - oslabiony jeszcze wczesniej swat - oslabiony teraz juz zapowiedzieliscie oslabienie kolejnych klas to poprostu przestaje byc COD MOD a robi sie FFA z wyborem klas które nic nie wnosza juz do gry jedynymi klasami ktore nie sa ruszane sa klasy premium, je ruszaja raz na pol roku kiedy gracze konkretnie sie oburza proponuje przywrocic klasy do ustawien sprzed kilku resetow - 2-3 lata a jezeli chcecie oslabic wszystkie klasy tylko po to zeby kupowac premki to odrazu otworzcie serwer platny to nie nazekanie polaka tylko moje przemyslenia po zobaczeniu kolejnej rozpiski z oslabieniem klas Marlen i SquBanY# 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/46775-pytanie-dotycz%C4%85ce-klas/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Witam. Wybacz, ale chyba nie zrozumiałem. Jakie osłabienie klas? Poza tym, zmiany są na podstawie wypowiedzi GRACZY na forum, a nie nasze widzi misie. Klasy premium nie są osłabiane? Predator nie dostał dużego nerfa? Komandor nie dostał nerfa z dodatkowym expem? Terminator jest w planach... Może zostawimy tak jak jest i będziemy mieli w "du*ie" co wam przeszkadza, co jest za dobre, co trzeba osłabić... Będziemy robić tylko resety. Wtedy będę rozumiał takie posty, a nie, nic nie napisze a potem mam "ból du*y" że nic nie jest robione... Nigdy nie dogodzisz... Edit. Dobra, widzę że przez 24 godziny nikt nie chciał się podzielić swoją opinią na ten temat, tak więc zamykam. Pozdrawiam VV. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/46775-pytanie-dotycz%C4%85ce-klas/#findComment-335787 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi