Exponiw Posted January 25, 2020 Report Share Posted January 25, 2020 (edited) Twój nick z gry: Exponiw Twoje imię: Mateusz. Wiek: 17. Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): Nie. Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Exponiw/147.135.197.49:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: Kilka lat Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 9 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: Na tym serwerze spędziłem kilka miesięcy. Wcześniej również grałem. Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tylko tutaj. Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak. Czy posiadasz mutacje: Tak. Czy posiadasz działający TeamSpeak3?: Tak. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Było to jakiś czas temu. Chyba wpisałem po prostu w wyszukiwarkę serwery JB cs 1.6 Co do steama postaram się załatwić. Edited January 25, 2020 by Exponiw Link to comment Share on other sites More sharing options...
NopeK Posted January 25, 2020 Report Share Posted January 25, 2020 Jestem na tak, ponieważ jesteś aktywny w drużynie Counter-Terrorystów, posiadasz wystarczający wiek, spędzasz sporo czas na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nethiri Posted January 25, 2020 Report Share Posted January 25, 2020 Dostałeś bana 25.01. za fk na zabawie chowany. Muszę odrzucić Twoje podanie ze względu na tego bana, zapraszam za tydzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nethiri Posted January 25, 2020 Report Share Posted January 25, 2020 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts