Adi123xd Posted January 21, 2020 Report Share Posted January 21, 2020 (edited) Twój nick z gry: Adi123xd Twoje imię: Adrian Wiek: 15,5 Ur. 24.08.2004 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): https://steamcommunity.com/id/Adi123xd/ Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Adi123xd/147.135.197.49:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: 4 Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 7 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: 3 lata Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak Czy posiadasz sprawny mikrofon: TAK Czy posiadasz mutacje: nie mam. Ale głos jest czysty, przejrzysty i nie piszczący. Czy posiadasz działający TeamSpeak3?: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Przez reklamy. Znajomość regulaminu można przepytać na ts3. @ TheProShizer To że nie gram codziennie ale próbuje grać jak najwięcej bo ja nie jestem tak czasowy może jak ty. Co do tego ostatniego bana "FK na życzeniu" niechcący go zabiłem przeprosiłem go i nie było cię w wtedy, więc nie wiesz.Przepraszam że wypowiadam się swoim podaniu ale denerwujące to jest jak się ktoś stara a on pisze brak kultury śmieszny jest kulturę to ja mam bardzo dobrą nie wyzywam nawet nie pisze tekstów wulgarnych. Proszę dać dowody że mam brak kultury. A po drugie skąd możesz wiedzieć jak gram w ct i na serwerze czy mam kulturę czy nie jak ty nie grasz już prawie na tym jb. Przedstawię twoje godziny grania. A co do tamtych banów się nie wraca. Można przepytać z regulaminu którego już przeczytałem kilkakrotnie.Przepraszam za wypowiadanie się no ale musiałem bo to denerwujące. @ TheProShizer gdybyś się uczył matematyki a mniej kłamał to by było na plus. Bo jak widać słabo liczysz. Prawda prawdą jest że nie przeklinałem przez mikrofon czy przez say. Nie mówię że nigdy nie zabluźniłem zdarzyło się powiedzieć kur**a ale bardziej mówiłem kurde. Nie masz demka bo nigdy go nie miałeś. I nie będę się z tobą kłócił. Niech się inni wypowiedzą. Edited January 21, 2020 by Adi123xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProShizer Posted January 21, 2020 Report Share Posted January 21, 2020 Sorki ale jestem na NIE - GT raz grasz a potem nic z czego widać na tabeli GT - Znajomość regulaminu świadczą o tym twoje bany. Ss Ugandy sorki xD. ale nic się w tym nie poprawiło - kultura - no podanie pisane na ' odwal się' szybko z czego widać jedno słowo i tyle. - jak możesz nie wiedzieć czy masz mutacje ? @Adi123xd Prawda mało gram ale grałem nie dawno dużo i wiem jak się zachowywałeś. Nie udowodnie że przeklinałeś bo nie mam już demka. Przez micro nie raz przeklnełeś. Po 2 Admin musi mieć przegrane tygodniowo min 360 a z GT ile wynika ? ADMIN RAZ ZAGRA 60 MIN NA DRUGI DZIEŃ NIE GRA POTEM 18 MIN POTEM 0 A POTEM 60 ? Kowss and .Lasik 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KunShi Posted January 21, 2020 Report Share Posted January 21, 2020 Na nie: - dalej nie znasz regulaminu oraz nie słuchasz poleceń prowadzącego gdy jesteś w CT (sytuacja z ostatnich dni, prowadzący pozwolił mi wrócić do więźniów a ty mnie zabiłeś) - amx bym sprawdził - mało rozpisane podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nethiri Posted January 21, 2020 Report Share Posted January 21, 2020 Sory Adi, ale muszę odrzucić, nie jesteś jeszcze gotowy na tę posadę, nie ogarniasz do końca regulaminu oraz CT. sh0ter , Adi123xd and DymekCS 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nethiri Posted January 21, 2020 Report Share Posted January 21, 2020 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Adi123xd and DymekCS 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts