kubA_ Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 Twój nick z gry: Tic^Tac Twoje imię: Jakub Wiek: za 3 mies 17* Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): https://steamcommunity.com/id/xkvba17/ Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Tic^Tac/147.135.197.49:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: Nie pamiętam dokładnie ale dużo fest Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): mocne 8-8,5 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: 4-5 latek jakoś będzie Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak Czy posiadasz mutacje: Tak Czy posiadasz działający TeamSpeak3?: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Przez znajomego P.S Wiem, że GT nie należy do najlepszych ale też nie jest katastroficzne Ale zaraz ferie i te sprawy więc aktywność z mojej strony będzie duuużo lepsza Pozdrawiam :3 Titan strong , basiaspotpiontki and Kenon 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titan strong Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 (edited) jestem na tak -brakuje adminów ogarniętych toby sie przydał doświadczony gracz na tym stanowisku -gt dobre widze cie często na serwie -mutacja -posiada steama -kultura na wysokim poziomie Pozdrawiam Edited January 19, 2020 by Titan strong osia46 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehow. Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 jestem na TAK -GT nie jset złe i tak go często widać na serwerze -mutacja -steam -kulturak Titan strong 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrednyy. Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 Na Tak + steam +kultura +bardzo ogarniety Link to comment Share on other sites More sharing options...
osia46 Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 No niby byłeś adminem i ogarniesz, aleeeeeeeeeeee jak jesteś w ct to prowokujesz graczy linką czy też bijesz i uciekasz co mnie bardzo denerwuje i podejrzewam że innych tez, admin powinien dawać przykład a nie pokazywać coś czego nie należy robić po stronie ct GT też nie za dobre Na Nie :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nethiri Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 Polecenia i regulamin wiem, że znasz. Ale w praktyce coś Ci nie wychodzi, bo po stronie CT widziałam jak prowokujesz nie tylko mnie, ale innych graczy linką i to nie pierwszy raz... Kultura to samo, do poprawy, bo gdy Admina nie ma, to tak oto się wyrażasz... Grrr, a myślałam, że nic nie znajdę... Tic^Tac -23:04:44- 'say' "no blokujesz debilu" Tic^Tac -23:04:35- 'say' "blokują idioto" Tic^Tac -21:39:53- 'say' "ty fjucie" Darkness. and osia46 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nethiri Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Darkness. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts