uganda Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 (edited) Twój nick z gry: uganda Twoje imię: maks Wiek: 20 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): https://steamcommunity.com/profiles/76561198052241899/ Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/uganda/147.135.197.49:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: nie licze Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 6 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: 8 lat Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: tak Czy posiadasz sprawny mikrofon: tak Czy posiadasz mutacje: tak Czy posiadasz działający TeamSpeak3?: tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: gt Edited January 18, 2020 by uganda osia46 , andzia , Nethiri and 3 others 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
osia46 Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 No w końcu lol Długo jesteś już strażnikiem więc wiesz ocb, aktywny jestes, kulturalny na swój sposób (jd), znasz regulamin, chodź więcej do citi i będzie gut gut No na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehow. Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 Ten straznik to jak admin dla mnie ja to sie zawsze zastanawiam czy to straznik czy admin XD mikro jest wiek jest kulturka jest znajomosc regulaminy na tip top duze TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
basiaspotpiontki Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 odkąd masz straznika nigdy nie widzialem cie w ct. Nawet nie wiem jak prowadzisz. Jakbym chociaż faktycznie pamietał przez mgłe, że chodziłeś do tego ct, ale no tak jak wspomniałem - gdy ja bylem na serwerze nigdy Cie nie widzialem w ct. Mimo ze staaż masz duzy, to głownym zadaniem straznika czy tam admina jest chodzenie do ct nie KunShi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~FrEsH~ Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 Tak + Wiek + Steam + GT + Staż Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProShizer Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 Na NIE Gram na serwerze troche i od tąd kiedy masz straznika wogóle nie chodzisz do ct po co komu taki admin ? ADMIN nie chodzący do CT tylko siedzący w tt. Nie raz była sytuacja że nikogo nie było chętnego do ct i ty byłeś i nie poszłeś . WIELKIE NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenon Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 Sorry stary ale rowniez jestem na nie, - zero ct - przez micro sie nie odzywasz praktycznie wcale wszystko piszesz przez y@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi123xd Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 Jestem na Tak: +wiek +micro + mutacja - mało widzę cie w ct + steam +staż +GT +kultura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nethiri Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 Hmmm.... Myślę, że kompromisy są dobre, a więc tak - awansujesz na Admina, ale chcę widzieć Cię częściej w CT, bo poza tym nie mam Tobie nic do zarzucenia ( jesteś już długo strażnikiem). Jeżeli mnie zawiedziesz to po prostu wracasz na rangę strażnika i tyle. Myślę, że to dobre rozwiązanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nethiri Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 Twoje podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts