Jump to content

Skarga na mehow.

Rozmy
 Share

Recommended Posts

Twój nick:KomarPGR

Nick gracza/admina:mehow, kenon

Opis sytuacji: Mehow-  Pierwsza sprawa kampienie na pojedynku co widać (demko nr1).Druga sprawa używanie zaawansowanego losowania w którym zawsze wypadam ja lub AlbertDzojtowski, gdy mehow prowadzi. Gracz mehow ma do mnie jakiś problem nie wiem jaki.. z tego co wiem i widziałem z AlbertemDzojtowskim też sie nie lubią.Najelpiej gdyby AlbertDzojtowski sam napisał coś na ten temat.(Demko NR2) kłótnia pomiedzy Panami mehow i AlbertDzojtowski, Poniedziałek dzień 1 losowanie wypada Albert zostaje zabity.Demko(nr3)Na tym demku można zauważyć że mehow zapytany o to czemu używa na mnie zaawansowanego losowania mówi że mu nic nie udowodnie i że jest dla takich osób jak ja mściwy co brzmi jednoznacznie .Kenon faworyzacja używanie zaawansowanego losowania na początku zrobił zabawe w której więcej osób podejdzie do wylosowanej osoby ta osoba przeżyje wypadłem ja oraz opiekun serwera mógł być to zbieg okoliczność no ale lecimy dalej  więc tak do nethiri, ale tych losowań było kilka i zawsze ja wypadałem, ale mniejsza lecimy dalej, do nethiri podbiegły 4 osoby do mnie też 4 jedna osoba nie podbiegła wgl.(co widać na załączonym zdjęciu) oraz demku.(środa dzień 3) (demko nr2) niestety ale ja gine faworyzacja jak widać chyba, że kenon nie potrafi liczyć. Oczywiście jestem w trakcie szukania demek, będzie ich więcej post będzie edytowany.

IP/SID:Macie

Data i czas zdarzenia: demko(nr1) Sobota dzien 6.  Demko(nr2) Poniedziałek dzień 1, (środa dzień 3) (demko nr2)

Dowody(ss/demko)  : http://ehltv.hltv.org.pl/srv55771/HLTV-2001122006-jail_buyukisyan_dark.dem.zip (demko nr1)   :http://ehltv.hltv.org.pl/srv55771/HLTV-2001121857-jail_akd_snowyday.dem.zip (demko nr2) http://ehltv.hltv.org.pl/srv55771/HLTV-2001171616-jb_pichibot.dem.zip demko(nr3) -dzien 7 niedziela. http://ehltv.hltv.org.pl/srv55771/HLTV-2001172041-jail_west_v2.dem.zip kolejne demko na którym się pyta graczy czy ktoś mu to udowodni i sie śmieje że nikt mu nic nie udowodni gdzieś pod koniec mapy chyba niedziela dzien 7

kenot.png

Edited by Rozmy
ważna informacja :D

Ja nic nie wiem ja sie nie znam, tez moge wyjac kilka demek, na których ja zostalem wylosowany sie spłakac ze to specjalne. LOSOWANIE to losowanie wylosowany wiezien ginie i juz. Na demku jak mowielm o msciwosci polecam poczytać jak mnie wyzywales 

EDIT

Widze ze usunales demko w ktorym to mowie o msciwosci, bo wspomnialem o tym ze mnie tam wyzywasz. Zabawny jestes.

Edited by mehow.

????????????????????????????????????????????

zaczynasz z losowaniem jakbys byl 1000/1000 losowany lol

powiem tyle, skarga z przed 4 dni jak dla mnie smiech oraz gracz zmienił drużynę jak widać na demie :)

PS. Pokaz demko gdzie nas obrażasz na Facebooku oraz próbujesz innych podbudzic pod nasza osobę :)

Edited by Kenon

Pierwsze demko - true, zgadzam się ze wszystkim co napisałeś, tylko zastanawia mnie jedna rzecz, dlaczego żaden z 2 strażników obecnych na serwerze nie zareagował...

23.Zakaz unikania walki w pojedynkach oraz w trybie walki więźniów.

Drugie demko:

04:24 - widać dokładnie jak trzyma celownik na Albert Dzojtowski(5więzień od lewej strony), co łączy się z wybraniem go do zaawansowanego losowania. Tutaj traktujemy to jako celową faworyzację.

Sytuacja z Kenonem (środa dzień 3) - Tutaj nie jestem pewna sam spójrz dokładnie 20:00:68 - wstawię Ci to zdjęcie - jeden gracz jest na zero po środku między Tobą a mną i dlatego Kenon cię zabił. ( Ty swoje zdjęcie wstawiłeś już po zabiciu Ciebie - gdzie gracz podjął decyzję za późno).

20200118122040_1.thumb.jpg.ad9c878bc92e2b88fb831e17f4c78bda.jpg

Demko 3 - masz rację @mehow.  losowanie jest dostępne na serwerze, ale nie do faworyzacji tylko do pomocy jeżeli np. ciągle losuje tą samą osobę, a zostały podczas jakiejś zabawy np. 3 osoby do wylosowania to się je oznacza i spośród tych 3 losujemy. I uwierz, że da się udowodnić - wystarczy tylko dobrze przejrzeć demko i każdy ruch CT'ka.

Demka 4 to już nawet nie mam potrzeby oglądać skoro i tak wiem, że losuje zaawansowanie celowo Ciebie/Alberta.

Gracz mehow zostaje ukarany banem za kampienie na pojedynku + faworyzacje. Może następnym razem zgłosiłbyś takie kampienie na u@ na przykład? Zamiast przychodzić z tym na forum.

Dzięki za skargę, słuszna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.