Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: .KaZix.

Imię: Mateusz

Steam ID: STEAM_0:0:460975499

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy od dnia, jestem ciągle na forum nawet na telefonie i sprawdzam co się dzieje więc może tak 7 godzin.

Opisz siebie: Mam na imię Mateusz. Mam lat 18. Interesuję się sportem
zazwyczaj piłką nożną oraz siatkówką. Lubie jeszcze motocykle, technologie oraz informatykę.
Lubię dobrze zjeść i posłuchać dobrej muzyki. Zazwyczaj słucham rapu. Jestem osobą spokojną, kulturalną oraz uczciwą.

Uczę się  również na mechanika żeby zostać mechanikiem jak mój świętej Pamięci Ojciec.

Dlaczego akurat Ty?: Mam sporo wolnego czasu, który poświęcam forum. Różne problemy staram rozwiązać się szybko, staranie i najlepiej bez wglądu na 3 osoby.

Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak i to wiele razy, ponieważ byłem w UBT 1.6

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Myślę, że mam dobre umiejętności, ponieważ byłem wiele razy w UB Team.

Nie było ze mną żadnych problemów, ponieważ to, co robię to na 110%.

Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: Grałem tylko na wh, ale tylko może z 1 dzień, ponieważ nie lubię przeszkadzać ludziom, którzy grają normalnie.

Kontakt: Steam, GG, Forum, Discord, Ts3, mogę również podać fb.

https://1shot2kill.pl/topic/44849-odrzucony-ubt-kazix/

Podanie zostało odrzucone!
Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty!
Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/44849-odrzucony-ubt-kazix/#findComment-324933

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...