Jump to content

Recommended Posts

Nick:  TOGD ven1
Imię: Mateusz 
Znajomość AMX (1-10): 6/7
Sprawny i działający mikrofon:  ON
Link do swojego GameTracker'a:  https://www.gametracker.com/player/TOGD ven1/145.239.16.139:27015/ +/- 159 h 
Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Mialem tutaj i po namowie przez paru graczy chcialbym wrocic na stanowisko . Wiec posiadam spore doswiadczenie .Przewaznie gram w godzinach porannych i wieczornych. 
Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:21474551 
Staż w Counter-Strike 1.6:  poczatki 2003-2004 a steam bodajze 2005r
Czy posiadałeś już admina?: Tak
W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:  Na poczatku kolezanka polecila a teraz wracam ;)

https://1shot2kill.pl/topic/44044-odrzucony-podanie-o-admina-ven1/

NIE

- Nie panuje nad emocjami

- Stracił niedawno admina (nie zrezygnował tylko stracił)

- Nie jest lubianą osobą na serwerze  

Przykłady to choćby negatywnie oceniane wypowiedzi, skargi (

- Faworyzowanie się nawzajem z adminką @kasiaa

- Nie zna zasad panujących na forum, serwerze 

- Jest prowokacyjny, nie trzyma języka za zębami (od razu jak stracił admina), przykład mapa de_cbble z 10.11.2019 godzina 18:30 (daje wycinek z logów, możecie sobie sprawdzić czy to prawda :)) 

[V.I.P] TOGD ven1 :  Podpierdalanie & konfident?

[V.I.P] TOGD ven1 :  Nie boj sie dziecko nie boj sie

[V.I.P] TOGD ven1 :  dziecko nie boj sie nie boj:)

[V.I.P] TOGD ven1 :  jeszcze sobie "porozmawiamy"

[V.I.P] GROUND ZERO :  za cienki w uszach jesteś i odpowiedź: [V.I.P] TOGD ven1 :  wole byc "za cienki "  w uszach niz miec co innego cienkiego,)

Owszem, w tamtych logach również mu odpowiadałem, ale bez obrażania (oraz ja nie startuje na admina, mimo to nie daje się sprowokować jak kandydat), został również wyrzucony z serwera za nieodpowiednie teksty. 

- Działa impulsywnie, nie zna sytuacji a reaguje. Nie zauważyłem podczas poprzedniej jego szansy aby kiedykolwiek od razu szedł na spect sprawdzić daną sytuację, tylko pod naciskiem graczy reagował nie znając sytuacji. 

- Całkowicie zablokowany na poprzedniej sieci (link na pw, żeby nie było reklamy). Blokad nie dostaje się za nic, choć... zdarza się co nie ? :blind:

Edited by H22

Nie mogę pozwolić aby przez Ciebie serwer stracił reputację. Sam osobiście spotkałem się z kilkoma sytuacjami co wyżej wymienił @H22.  Tym czasem odrzucam. 

Podanie zostało odrzucone!
Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty!
Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...