Jump to content

Recommended Posts

Twój nick: BaRON 3W.

Nick gracza, na którego jest skarga:  Thomas

Dokładny czas zdarzenia: nie wiem dokładnie kiedy zostął nałozony banw konsoli pisze ze pozostało 23 godz...

IP / STEAM_ID (cała linijka z amx_ip)
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin , 9 minut i 55 sekund bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : BaRON 3W. 
[AMXBans] Powod : ' Kultura/Obraza ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 148183937 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 85.219.196.20 ' 
[AMXBans] =======================================

Opis:  WCZORAJ dostałem Bana od Marlenki zaobraze gracza i matki jego przeprosiłem ją w wiadomosci pisałem ze mnie poniosło . Ban skonczł sie chciałem wejsc teraz pograc a tu ban na 24 godziny . Chyba juz dostałem bana  od kiedy do sie doklada kolejnego ???? Od tak sobie opiekun banuje ?? Śmieszne to jest  przeciez Marlen mogła mi dac odrazu 24  . .. a tutaj ban sie skonczł chce wejsc grac i jeb 24h....  To już są jakies jaja z gracza poprostu ... 

Dowody: wycinek z konsoli 

Edited by BaRoN 3W.
https://1shot2kill.pl/topic/44028-skarga-thomas/

Witam.

Jeżeli popełnimy błąd to wtedy jak to się mówi "Mądry człowiek po szkodzie". Niestety, poleciałeś trochę jak byś grał w "League of Legends" od obrażania osób trzecich. Dostałeś pierwotnie bana na 5 godzin. Odwołałeś się od niego, na swoją nie korzyść. Gdybyś po prostu odczekał te 5 godzin które dostałeś (co i tak po takich słowach powinieneś dostać od razu 24 godziny) i nie składał skargi na Admina @Marlen który według regulaminu dał tobie słusznego bana ->

"Na serwerze obowiązuje kultura -> Ostrzeżenie, Kick, Ban na 5m - 1w

Zakaz obrażania kogokolwiek poprzez mikrofon, czat, nick i inne - Ban na 1h - 1w"

Mógłbyś grać już, sam narobiłeś sobie bigosu.

Jak możesz zauważyć, za kulturę i obrażanie możesz dostać nawet tydzień bana. Nie znajomość regulaminu nie zwalnia Cię od przestrzegania go. "Od tak sobie opiekun banuje ??" - nie banuje od tak, tylko dałeś skargę która od początku była na Twoją nie korzyść. Jeżeli dostaniesz bana, ale Osoba rangą wyżej zdecyduje że to za mało może ją zwiększyć. Skarga na @ Thomas jest w tym momencie idiotyczna, bo robisz sobie jeszcze większy problem.

Podsumowując, ban zostaje a skarga zostaje odrzucona.

Pozdrawiam VV.

https://1shot2kill.pl/topic/44028-skarga-thomas/#findComment-319054

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...