Jump to content

Recommended Posts

Sprawa wygląda następująco, Grałem na serwie JB i zaczelismy sie dla beki wyzywać z Antasikiem, Admin czy tam straznik nie wiem  jaką ma on funkcje dał bana na 7 dni za obraze rodziców, a napisałem tylko do Antasika " że mógłbym Cie kupić razem z Twoim starym XD" no dla beki to było bo Antasik napisał "  XD " a pózniej " cwelu " czy jakoś tak XD. Wszysto było fajnie sam admin czyl Bubuś napisał " ze za takie cos moze mi dać bana na tydzien za obraze rodziców xdddd" Sam do Sandy pisał, że jest czym jest starsza tym głupsza, wiec nie wiem o co kaman bo bana dał mi po 30 min od tej akcji XD Może jesteś zazrdosny, ze pisałem z Sandrą na czacie nie wiem :D Ale to troszke śmieszne :P

PS. Temat można zamknąć  nie mam czasu na bawienie sie w demka, ban niech bedzie, miłego wieczoru ;)

Edited by MOVMENT SZWECJA
https://1shot2kill.pl/topic/43900-skargusia/

MOVMENT SZWECJA -21:27:00- 'say' "utkaj XD"
Antasik -21:27:03- 'say' "biedak je#any"

MOVMENT SZWECJA -21:27:18- 'say' "bym Cie kupil razem z Twoim starym XD"

Antasik -21:27:33- 'say' "nie mam starego"
Antasik -21:27:33- 'say' "cwe#u"

MOVMENT SZWECJA -21:27:48- 'say' "cw#lu XD"

MOVMENT SZWECJA -21:27:52- 'say' "nawet nie wiesz co to znaczy XD"

Antasik -21:28:10- 'say' "trzeba byc glupim zeby nie wiedziec"

Przekleństwa ocenzurowałam.

Nie ma ub i nie będzie, nie tolerujemy "wyzywania dla beki". Ile macie lat, 10? To nie jest podwórko, aby wyzywać dla żartów. Możecie pisać do siebie we wiadomości prywatnej, gdy nikt tego nie widzi. Wjeżdżacie na rodziców, skoro wiecie jakie są konsekwencję, był temat wałkowany wiele razy. Dziwne, że takie sytuację zawsze mają miejsce, gdy nie ma mnie na serwerze. Zrozumcie w końcu, że na naszym serwerze można przeklinać z umiarem, nie obrażając  przy tym nikogo.

https://1shot2kill.pl/topic/43900-skargusia/#findComment-318188

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...