PiyDus Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Dzień Kupienia !! Kupiłem smartwath'a dnia 2019-10-27 FIRMA !! Nie wiem dokładnie co to jest za firma po prostu pisze smarthwath, ale wiecie smartwath to jest do dzwonienia !! ale zobaczycie czy się opłaca Opinia Moja opinia jest taka: Mam smartwatha od wczoraj i kupiłem go za 60 zł nie był on w cale dobra, ale też on nie jest w cale słaby !! Przechodząc do rzeczy. Jeśli chcesz mieć smartwatha to mówię ci do czego on służy, służy on dokładnie do dzwonienia i odbierania i odrzucania połączeń, ale są też takie smartwathe co mają ( kamerkę, wiadomości, krokomierz, ciśnieniomierz itd.) to są takie pierdółki, ale jeśli chcesz mieć dobry smartwath to musisz wydać tak z 500 zł taki porządny. Opinia jest taka, że mój taniutki smartwath jest dobry i opłacalny swojej ceny, nawet droższej, bo widać, że jest to smartwath za 100 zł około, ale był pewnie przeceniony. Przechodząc do rzeczy: Jest on wygodny, możesz długo z niego korzystać tak (cały dzień) i ma fajne opcje np. (kamerka, FB, Whatsapp,Twitter, krokomierz, BT piosenki itd.) takie pierdółki, ale jest on bardzo fajny, więc moja opinia jest take, że warto kupić dobrego smartwatha i nie trzeba wydawać duży, można wydać mniej, ale mieć też słabszy. Jeśli ktoś jest zainteresowany jego zakupem to polecam, bo mam pierwszy raz smartwath i nie trzeba wyciągać telefonu już możesz odebrać. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43700-opinia-smartwatch/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts