Jump to content

Recommended Posts

Dzień Kupienia !!

Kupiłem smartwath'a dnia 2019-10-27

FIRMA !!

Nie wiem dokładnie co to jest za firma po prostu pisze smarthwath, ale wiecie smartwath to jest do dzwonienia !! ale zobaczycie czy się opłaca :hulaDance:

Opinia 

Moja opinia jest taka:

Mam smartwatha od wczoraj i kupiłem go za 60 zł nie był on w cale dobra, ale też on nie jest w cale słaby !! Przechodząc do rzeczy. Jeśli chcesz mieć smartwatha to mówię ci do czego on służy, służy on dokładnie do dzwonienia i odbierania i odrzucania połączeń, ale są też takie smartwathe co mają ( kamerkę, wiadomości, krokomierz, ciśnieniomierz itd.) to są takie pierdółki, ale jeśli chcesz mieć dobry smartwath to musisz wydać tak z 500 zł taki porządny. Opinia jest taka, że mój taniutki smartwath jest dobry i opłacalny swojej ceny, nawet droższej, bo widać, że jest to smartwath za 100 zł około, ale był pewnie przeceniony. Przechodząc do rzeczy: Jest on wygodny, możesz długo z niego korzystać tak (cały dzień) i ma fajne opcje np. (kamerka, FB, Whatsapp,Twitter, krokomierz, BT piosenki itd.) takie pierdółki, ale jest on bardzo fajny, więc moja opinia jest take, że warto kupić dobrego smartwatha i nie trzeba wydawać duży, można wydać mniej, ale mieć też słabszy. Jeśli ktoś jest zainteresowany jego zakupem to polecam, bo mam pierwszy raz smartwath i nie trzeba wyciągać telefonu już możesz odebrać.

https://1shot2kill.pl/topic/43700-opinia-smartwatch/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...