BlantomaN Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Witam, wiem, że tam był już wałkowany pod tym linkiem ale temat utknał w marwym punkcie,a gracze naciskają na kilka nowych map i kilka zmian, z którymi się zgadzam, stąd nowy post i proszę o reakcje. Wielu graczy pisze, że chciałoby powortu mapy awp_dust i zgadzam się w tym w 100%, ta mapa moim zdanime MUSI być na serwie, znana, grywalna oraz duża dla wielu graczy. Obowiązkowo trzeba wgrac mape typu awp_distancia (distancia jest bardzo stiuningowana) <--sa rozne opcje awp_map_esl, awp_map_pro, awp_wall_pro (cos takiego) chodzi o mapy z daleka odlegloscia i murkami na respach. Kolejna mapa to aim_awp_esl, ze scianami na całej mapie, klasyk można powiedzieć wystepuje tez pod nazwa "awp" i jeszcze inną nazwą, ale nie pamietam Brak tych trzech map to duzy minus na tak rozwineity i gvrywalny serwer AWP, nie wyobraz sobie, zeby te 3 mapy nie były dodane. Proponuje też mapy troszke mniejsze, ale tez grywalne nawet na 18 osob, mowa o aim_awp_sk <-- SUPER MAPA Z ESLA, sprawdza sie przy duzje ilosci graczy oraz przy mniejszej. Kolejna mapa tp awp_glass2_esl powiem szczerze, ze ta mapa jest mniejsza niz wszystkie, ale jest naprawde super, bardzo grywalna, l szybka, ludzie ja lubia, bardzo dobrze uczysz sie no zoomow, oraz masz tez granaty HE, ktorych nie ma w ogole na zadnej mapie co tez jest fajnym urozmaiceniem i nowa atrakcja. Mape te mozna votowac w wypadkach kiedy jest od 4 do 14 osob na serwie, takie mniesjze mapy tez sie przydaja jak gra mniej ludzi, w nocy badz poznym wieczorem czy wczesnym rankiem. Wiem, ze to ludziom sie spodoba i wprowadzi troche świezosci na serwie. Mozna tez dodac aaa_awp - osobiscie nie przepadam za Ta mapa, ale wiem, ze jest bardzo grywalna, na innych serwerach sie sprawdza i serwery sa pelne, jest team deagle, wiec cos dla fanow pistoletow tez sie znajdzie Mozna tez pomyslec o awp_ruins, ale to jest loteira czy sie przyjmie. Bardzo prosze o jak najszybsze dodanie map bo naprawde ich brakuje na tym serwerze. Usunal tez bym kilka map, ktore sa rzadziej grywane, dla mnie nieptorzebna mapa jest awp_city, awp_gamiess (chociaz ja lubie) i cos tam by sie jeszcze znalazlo. Przyda sie troche swiezosci Pozdrawiam Lil Stew 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/4366-nowe-mapy/ Share on other sites More sharing options...
Matthias Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 wszystko ok, ale lepiej nic nie usuwać awp_city to tak pół lubi pół nie, a awp_gamesis to tak 1/3 na 2/3 tez bo rzadko grana, ale prosze o nie robienie tego bo to moja ulubiona mapka obecnie zresztą nic nie szkodzi przecież, że jakaś mapka sobie po prostu jest - im więcej tym lepiej Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/4366-nowe-mapy/#findComment-29707 Share on other sites More sharing options...
Lil Stew Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 15 godzin temu, BlantomaN napisał: Witam, wiem, że tam był już wałkowany pod tym linkiem ale temat utknał w marwym punkcie,a gracze naciskają na kilka nowych map i kilka zmian, z którymi się zgadzam, stąd nowy post i proszę o reakcje. Wielu graczy pisze, że chciałoby powortu mapy awp_dust i zgadzam się w tym w 100%, ta mapa moim zdanime MUSI być na serwie, znana, grywalna oraz duża dla wielu graczy. Obowiązkowo trzeba wgrac mape typu awp_distancia (distancia jest bardzo stiuningowana) <--sa rozne opcje awp_map_esl, awp_map_pro, awp_wall_pro (cos takiego) chodzi o mapy z daleka odlegloscia i murkami na respach. Kolejna mapa to aim_awp_esl, ze scianami na całej mapie, klasyk można powiedzieć wystepuje tez pod nazwa "awp" i jeszcze inną nazwą, ale nie pamietam Brak tych trzech map to duzy minus na tak rozwineity i gvrywalny serwer AWP, nie wyobraz sobie, zeby te 3 mapy nie były dodane. Proponuje też mapy troszke mniejsze, ale tez grywalne nawet na 18 osob, mowa o aim_awp_sk <-- SUPER MAPA Z ESLA, sprawdza sie przy duzje ilosci graczy oraz przy mniejszej. Kolejna mapa tp awp_glass2_esl powiem szczerze, ze ta mapa jest mniejsza niz wszystkie, ale jest naprawde super, bardzo grywalna, l szybka, ludzie ja lubia, bardzo dobrze uczysz sie no zoomow, oraz masz tez granaty HE, ktorych nie ma w ogole na zadnej mapie co tez jest fajnym urozmaiceniem i nowa atrakcja. Mape te mozna votowac w wypadkach kiedy jest od 4 do 14 osob na serwie, takie mniesjze mapy tez sie przydaja jak gra mniej ludzi, w nocy badz poznym wieczorem czy wczesnym rankiem. Wiem, ze to ludziom sie spodoba i wprowadzi troche świezosci na serwie. Mozna tez dodac aaa_awp - osobiscie nie przepadam za Ta mapa, ale wiem, ze jest bardzo grywalna, na innych serwerach sie sprawdza i serwery sa pelne, jest team deagle, wiec cos dla fanow pistoletow tez sie znajdzie Mozna tez pomyslec o awp_ruins, ale to jest loteira czy sie przyjmie. Bardzo prosze o jak najszybsze dodanie map bo naprawde ich brakuje na tym serwerze. Usunal tez bym kilka map, ktore sa rzadziej grywane, dla mnie nieptorzebna mapa jest awp_city, awp_gamiess (chociaz ja lubie) i cos tam by sie jeszcze znalazlo. Przyda sie troche swiezosci Pozdrawiam awp_dust - jak najbardziej na tak awp_distancia - osobiście preferowałbym awp_map_pro i/bądź awp_map_esl aim_awp_sk - również jak najbardziej jestem za awp_glass2_esl - obowiązkowo aaa_awp - jedna z moich ulubionych map i jestem niemile zaskoczony że nie ma jej na serwerze, obowiązkowo musi sie znaleźć na serwerze co do usuwania niegrywalnych map jest mi to obojętne BlantomaN 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/4366-nowe-mapy/#findComment-29853 Share on other sites More sharing options...
0la Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Nowe mapy zostaną wkrótce dodane. O wszystkich zmianach dowiecie się tutaj: Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/4366-nowe-mapy/#findComment-31465 Share on other sites More sharing options...
0la Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/4366-nowe-mapy/#findComment-31466 Share on other sites More sharing options...
_nieobliczAlny_ Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/4366-nowe-mapy/#findComment-79033 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts