Ras al Ghul Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Cześć chciałbym się z wami podzielić wierszem , który napisałem już kilka lat temu dla pewnej dziewczyny gdy jeszcze chodziłem do szkoły.. Co jakiś czas postaram się tutaj coś wrzucić ze swojego zeszytu. O Ile się komuś spodobają Twe imię Oliwia brzmi co noc twa twarz mi się śni, dlatego że w szkole cię poznałem, na każdej przerwie do ciebie wzdychałem, właśnie wtedy nazwałem cię pięknym kwiatem, lecz nie mogłem się odezwać gdyż po prostu usychałem, gdy do domu wracałem piękny kwiat róży ujrzałem i o tobie pomyślałem, pewnego dnia na ciebie spojrzałem i powiedziałem umów się ze mną kochanie...... Może nie jest to bardzo profesjonalne coś , piszę wiele podobnych rzeczy by móc chociażby podzielić się swoimi odczuciami z kartką papieru Jeżeli się wam spodobał to napiszcie co sądzicie może postaram się wrzucać coś co jakiś czas. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/42233-prosty-wiersz/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi