Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was wszystkich chciałbym się przywitać a więc na imię mi Patryk interesuję się czytaniem książek, oglądaniem serialów , pisaniem wierszy oraz słuchaniu muzyki bardziej zwanej poważnej chyba jeżeli można to tak nazwać są to głównie utwory grane na pianinie. W przyszłości chciałbym nabyć takowe i nauczyć się grać na owym instrumencie. A tak oprócz tego na co dzień pracuję jako budowlaniec o ile można tak powiedzieć o mnie gdyż zajmuję się kładzeniem wyłącznie płytek szlifowałem swoje umiejętności pomagając wujowi od w sumie czasu gdy poszedłem do gimnazjum. Po gimnazjum ukończyłem szkołę średnią a mianowicie technikum informatyczne niestety miałem wybór tylko taki gdyż wymarzonej szkoły muzyczne były daleko od mojej miejscowości . Ale teraz inna sprawa w cs gram od w sumie 10 lat ostatnio miałem bardzo dlugą przerwę ze względu właśnie na prace ale wieczorami jak każdego dnia siedząc i zamulając coś mnie tknęło by zajrzeć na cssetti i pierwsze co rzuciło mi się w oczy to wasz serwer cod 401 . Tak długo umyślnie myśląc jak to się kiedyż grało na owych codach postanowiłem pobiorę i zagram. Spodobało mi się więc zacząłem grywać od kilku dni tyle ile mogłem sobie pozwolić . I postanowiłem również zarejestrować się u was na forum gdyż uwielbiam kontakt z ludźmi .... Także myślę że to by było na tyle w temacie o przywitanie się z wami także Dzień Dobry! 

https://1shot2kill.pl/topic/41666-witajcie/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...