Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

1.Usunięcie szybkostrzelności z rpg lub przynajmniej negeva (jest za mocny po aktualizacjach celności a z szybkostrzelnością na blisko nie do pokonania)

2.Dawanie kredytów (rpg)  za wygranie sezonu to jakaś pomyłka kompletnie się odechciewa grać jak po tygodniu od rozpoczęcia lata parę osób z max rpg

3.Vip za mało daje przez co jest kompletnie nie opłacalny 

4.Przenikanie na całą mapę (to jest tak bez sensu że nie ma co komentować)

5.Plugin na bz do 4 min 

6.Dalej wywala csa przy zmianie mapy

7.Dalej rękawiczki nakładają się z podstawowymi

8.Usunięcie skina (tego małego) kamera jest w nim zbugowana (można patrzeć z nad przeszkód nie wychylając się) i ma mniejszy hitbox 

Regulamin:

Nie ma tam żadnego podpunktu o zabijaniu w windzie a jednak nie można(podobno)

Zasada ze strzelaniem z towera jest bezsensu (jest tak nie intuicyjna że każdy nowy a nawet starsi gracze jej nie przestrzegają i są z tego same problemy)

*Doprecyzowanie zakazu zabijania w bz (nie wiadomo czy chodzi o miejsce kupowania czy całą lokalizacje bz'ową) chodzi mi tutaj że na przykład są mapy na których bz łączy się z końcem rampy ktoś czeka w bz i nagle wychyla na koniuszek rampy strzela po czym się chowa tak samo jest np. na surf_dust gdzie na części dachu jest bz i nie wiadomo czy można zabijać jak ktoś wyjdzie obok wyznaczonego miejsca

Brakuje punktu który w skrócie miałby polegać na zakazie wychylania i wracania do bz (często się zdarza że jakiś gracz stoi 20 sek w bz wychyla na 2 sek (strzela) po czym się chowa i szuka kolejnej zdobyczy

Jak dla mnie ten umowny zakaz strzelania w windzie nie powinien istnieć (praktycznie zawsze podczas strzelania nagle ktoś wskakuje do komina a jak się go zabije to przez następne 3 mapy krzyczy ~100 monet~) poza tymjest wiele

możliwości dostania się na mario tower i nie trzeba wskakiwać w windę (zwłaszcza kiedy każdy ma darmowy spadochron) albo zrobić świder z "w" i jest się nie do trafienia (wystarczy mieć trochę pojęcia o surfie)

Ograłem dotychczas nie jeden serwer tego typu i wiem o czym mówię 

https://1shot2kill.pl/topic/38380-propozycje-i-uwagi/

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...