Thomas Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Witam, piszę tę post żeby za informować co zostało zmienione na reset. Więc: Zastał naprawiony błąd "mikro a rakieta samonaprowadzająca" Kolejna wersja tp u komandosa która ma na celu załagodzić błędy przy używaniu umiejętności Został zmieniony "Lekki Snajper" Do taliba zostały dodane miny podpalające Zamiast klasy kolos została dodana klasa "Porucznik" Zostały dodane takie perki jak: Buty Predatora Szybko szczelność Specjalista Strzałowy Tajemnica Zamachowca Zmiana w perku "Kamizelka Przeciwsnajperska" Nowe mapy a w tym wasze ubłagane eldorado. Został też zwiększony exp Zostały też naprawione inne błędy i lekko został poprawiony komfort gry Nie pisałem tu wszystkiego co poprawiliśmy ale pod koniec ująłem to w jednym zdaniu. Pozostaję Mi tylko życzyć miłej gry i dużo fragów i oczywiście wbicie 201lvl. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35650-reset-201-1801/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi