spped Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 Widzę że olewka.. po raz kolejny zakładam temat i tak do skutku, czekam na konkrety tak jak wcześniej napisałem bindy uważam za zbyt dużą przewagę z uwagi na: 1. Prędkość przedostania się na resp wroga. 2. Możliwość cichego przemieszczania się po mapie. 3, Prawie uniemożliwiają trafienie gracza podczas ruchu. 4. Możliwość wskakiwania na wyższe przedmioty (skoro ktoś płaci za vipa żeby mieć podwójny skok to może każcie też płacić innym a nie bindowanie...) 5. Jest to szybsze niż buny hop. Tak jak napisałem, podałem konkrety, możecie pisać i spamować że płaczę, ale ten bind łączy w sobie vipa, przyspieszenie raszera, ciche kroki, i buny hop. Nie może być czegoś takiego na serwerze bo to tak jakby połączyć kilka klas. Proszę opiekuna o konkrety które uargumentowały zamknięcie tematu poprzednim razem. Aaa.. i jeszcze jedno, proszę opiekunów żeby przed zamknięciem tematu i podjęciem decyzji, ktoś pojawił się na serwerze i popytał graczy, bez obrazy ale nie powinno być tak że decyzje podejmują osoby które nie grają i nie konsultują decyzji (czasami kluczowych) z graczami którzy kilka godzin dziennie poświęcają na grę. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/34239-bindy-na-skoki/ Share on other sites More sharing options...
Destro Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 Powiem wprost, to nie jest bind łączący: skoki ze sklepu, z rasherem to nie ma nic wspólnego, bo nie ma żadnego przyspieszenia na początku po po prostu trza torchę prędkości w powietrzu nabrać, bh szybciej się rozpędzasz, przy użwaniu tego bindu możesz stracić prędkość a przy robieniu bh nie, więc jest jakaś różnica, cieche kroki ? to tak jak byś nie słyszał że ktoś skacze. Teraz, spped napisał: ale ten bind łączy w sobie vipa, przyspieszenie raszera, ciche kroki, i buny hop tylko po prostu kupujesz skoki ze sklepu, czyli coś co każdy może, no i po doświadczonym graniu nauczysz się tego, to nie jest skomplikowany bind, to jest po prostu coś co każdy może używać, jeżeli chodzi o szybkie poruszanie się, np klasa: Longer , Rusher , Zamochowiec, kamikadze, rewolwerowiec, tyle w temacie wystarczą skoki , umiejętność robienia stref, i jesteś w 5 sec na respie, nie rozumiem w czym problem, ponieważ na serwie nie ma takiego czegoś jak rush 3 minuty temu, spped napisał: Możliwość cichego przemieszczania się po mapie. wyraźnie słychać jak ktoś spada, podobnie jak robieniu bh Tak jak wspomniałem na początku bind jak normalny to po prostu jest kucanie, wystarczy poćwiczyć, posiadać umiejętność robienia stref, tyle, jak dla mnie nie wykracza to w żadnym stopniu poza regulamin serwera. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/34239-bindy-na-skoki/#findComment-257193 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 (edited) To są te zakazane bindy/aliasy/haxy? Nie, to można ustawić w opcjach. To jest wszystko, nie zakażesz mi ustawiać sobie kucnięcia gdzie mi się podoba To jest cod mod gdzie ma się dodatkowe skoki, dlaczego ich nie wykorzystać dla swoich korzyści? To się nazywa kolego drogi SKILL lub inaczej UMIEJĘTNOŚCI. Tak gra została zaprogramowana, że można "duckować" i nic na to nie poradzisz, że niektórzy wpadli na pomysł żeby to jakoś wykorzystać... Według mnie propozycja nie ma prawa przejść BO TO NIE HAXY TYLKO O PCJE zobacz nawet ci to przesylabowałem. Normalnie dramat i żałość. Edited December 16, 2018 by Guest Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/34239-bindy-na-skoki/#findComment-257199 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 (edited) Godzinę temu, spped napisał: 2. Możliwość cichego przemieszczania się po mapie. ????? Słychać odbicia po każdym skoku. Żałosny argument 1. Godzinę temu, spped napisał: 3, Prawie uniemożliwiają trafienie gracza podczas ruchu. Jak się jest słabym graczem to się nie trafia, ja jakoś komandorem trafiam lekko ze snajpy rewolerowców co latają szybciej na bh niż ja na scrollu. Żałosny argument 2. Godzinę temu, spped napisał: 4. Możliwość wskakiwania na wyższe przedmioty (skoro ktoś płaci za vipa żeby mieć podwójny skok to może każcie też płacić innym a nie bindowanie...) Co ty pi*******z za głupoty?XDDDDDDDD(za przeproszeniem). Nie istnieje coś takiego jak dodatkowy skok przez bind X-D Każdy z nas ma VIPA lub w klasie bądź dokupuje ze sklepu. Ty aby na pewno jesteś poczytalny??? Żałosny argument 3. Godzinę temu, spped napisał: 5. Jest to szybsze niż buny hop. BEKAAA XDDD Jak ktoś ma lepszy komputer i umiejętności to skacze szybciej (chociaż czasem wystarczą same umiejętności). Nie wiem, może nie wiesz ale to FPSY I ODPOWIEDNIE RUCHY MYSZĄ WPŁYWAJĄ NA SPEED XD Reszty nawet nie czytałem, bo szkoda czasu. Powinieneś warny dostawać za ten spam i tak nikt nie zabroni nam używania opcji. Edited December 16, 2018 by Guest Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/34239-bindy-na-skoki/#findComment-257201 Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 Temat poprzedni był zamknięty tylko po to żeby nie było spamu i chciałem przemyśleć jak wytłumaczyć komuś że bindy na skoki to całkowicie bzdura, ale trzeci już Mnie z tym uprzedził. Więc tylko Ja dopisze swoje trzy grosze. Bind na skoki jak to nazywasz to nic innego jak wejście w opcje i ustawienie skoku na scroll. I to nie jest zakazane i nie będzie bo bh też się na scrollu robi. Godzinę temu, spped napisał: 1. Prędkość przedostania się na resp wroga. Jeżeli potrafisz robić dobre strefy i masz dużo fpsów to na bh szybciej się dostaniesz na wrogiego spawna. Godzinę temu, spped napisał: 2. Możliwość cichego przemieszczania się po mapie. Jeżeli posiadasz taką umiejętność to tak. Bo skakanie nie daje cichych kroków. Godzinę temu, spped napisał: 3, Prawie uniemożliwiają trafienie gracza podczas ruchu. Jeżeli masz więcej kondycji, lub jakieś przyśpieszenie albo potrafisz korzysta autobh to też ciężko Cię trafić. Godzinę temu, spped napisał: 4. Możliwość wskakiwania na wyższe przedmioty (skoro ktoś płaci za vipa żeby mieć podwójny skok to może każcie też płacić innym a nie bindowanie...) Bzdura, bzdura. Nic takiego nie istniej w cs 1.6 w cs go tak. Jeżeli potrafisz użyć ducka w dobrym momencie to możesz wskoczyć na wyższy element ale nie w tej wersji csa. Godzinę temu, spped napisał: 5. Jest to szybsze niż buny hop. Szybkość jest zależna od stref i od fpsów. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/34239-bindy-na-skoki/#findComment-257209 Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/34239-bindy-na-skoki/#findComment-257211 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts