Skocz do zawartości

Cannot continuje without model jak naprawić

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Nie wiem,

Rekomendowane odpowiedzi

Siema! Na ffa dodane zostały jakies skiny swiateczne  i wyskakuje mi taki oto bład pomoze ktos? probowalem juz wiele rzeczy ale nadal bez skutku ;v

EDIT: JEDNAK NIE TYLKO TO 1 TYLKO O TAKA LISTA MI SIE WYSWIETLILA

Error: server failed to transmit file 'models\1s2k_18\swiateczne\skiny\v_hegrenade.mdl'
Error: server failed to transmit file 'models\1s2k_18\swiateczne\skiny\p_hegrenade.mdl'
Error: server failed to transmit file 'models\1s2k_18\swiateczne\skiny\w_hegrenade.mdl'
Error: server failed to transmit file 'models\1s2k_18\swiateczne\skiny\v_ak47.mdl'
Error: server failed to transmit file 'models\1s2k_18\swiateczne\skiny\v_c4.mdl'
Error: server failed to transmit file 'models\1s2k_18\swiateczne\skiny\v_deagle.mdl'
Error: server failed to transmit file 'models\1s2k_18\swiateczne\skiny\v_famas.mdl'
Error: server failed to transmit file 'models\1s2k_18\swiateczne\skiny\v_flashbang.mdl'
Error: server failed to transmit file 'models\1s2k_18\swiateczne\skiny\v_glock18.mdl'
Error: server failed to transmit file 'models\1s2k_18\swiateczne\skiny\v_m4a1.mdl'
Error: server failed to transmit file 'models\1s2k_18\swiateczne\skiny\v_m249.mdl'
Error: server failed to transmit file 'models\1s2k_18\swiateczne\skiny\v_mp5.mdl'

Bez tytułu.png

Edytowane przez Vanir.!
https://1shot2kill.pl/topic/34150-cannot-continuje-without-model-jak-naprawic/

Problem został rozwiązany!

Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/34150-cannot-continuje-without-model-jak-naprawic/#findComment-256555

• Tugeza zmienił(a) tytuł na Cannot continuje without model jak naprawić
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...