Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Także witam wszystkich. Jestem Adrian, gram tutaj na serwerze JB pod nickiem tak.

Zapewne są tutaj osoby, które chciały by coś więcej się o mnie dowiedzieć... także bez zbędnego przedłużania.

Mam 19lat, jestem posiadaczem imienia Adrian (o którym już wspomniałem)  

Czym się interesuję?... Ogółem to jestem fanem motoryzacjii, interesują mnie tuningi samochodów. Oczywiście nie mówię tutaj o tuningach niczym z NFS ?? Moim następnym zainteresowaniem jest muzyka, ciężko Mi w wolnej chwili jej nie słuchać, jest to tak jakby moje uzależnienie. Muzyka sprawia, że potrafię się bardziej skupić i przyłożyć do poszczególnych działań.

Pasja?...

No cóż od pewnego momentu zacząłem ćwiczyć na siłowni i robić coś ze swoim życiem. Tutaj nie będę się rozpisywał, bo mnie zbesztacie;d

Piłka nożna...

Praktycznie od dziecka gram w "gałe". Czy jestem w klubie? Nie, nie jara mnie chodzenie do klubu. Gram z czystej przyjemności, lecz za młodego miałem taką chęć grania w klubie, lecz z czasem Mi to przeszło... Na szczęście(...)

Fotografia...

Fotografia i muzyka, po prostu coś cudownego...

Na zlotach samochodowych robię mnóstwo zdjęć poprzez, które dostrzegam piękno nie samego obrazu, ale tak jakby "duszy zdjęcia". Ogromna liczba znajomych mówi żebym szedł właśnie w tym kierunku, bo mam dobre "oko".

Pozdrawiam.

https://1shot2kill.pl/topic/33685-pora-si%C4%99-przywita%C4%87/

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...