Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zauwazylem dzisiaj ze sa 2 rodzaje röznych punktöw!

Jak napisze w czacie TOP to mi pokazuje inne punkty a jak napisze !lvl na czacie to tu mi tez calkiem inne punkty pokazuje...

No prosze was, zkonfigurujcie wkoncu ten serwer!!!

Od kiedy na jednym serwerze sa 2 rodzaje ruznych punktöw?!?!?!?!?!

Dlaczego nikt niereaguje na to ze pomoc maja ofertuje?

Co z falszywej "dumy"?

Lepiej miec zle zkonfigurowany serwer i niezadowolonych graczy ale falszywa dume???

LUDZIE!!! To trwa pare minut zrobic a nic sie niedzieje!!!

Nosz BLAGAM, zlituj sie kto i napraw to albo dajcie mi naprawic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez Hanys
https://1shot2kill.pl/topic/32710-2-rodzaje-punkt%C3%B6w/

3 godziny temu, Hanys napisał:

Zauwazylem dzisiaj ze sa 2 rodzaje röznych punktöw!

Jak napisze w czacie TOP to mi pokazuje inne punkty a jak napisze !lvl na czacie to tu mi tez calkiem inne punkty pokazuje...

No prosze was, zkonfigurujcie wkoncu ten serwer!!!

Od kiedy na jednym serwerze sa 2 rodzaje ruznych punktöw?!?!?!?!?!

Dlaczego nikt niereaguje na to ze pomoc maja ofertuje?

Co z falszywej "dumy"?

Lepiej miec zle zkonfigurowany serwer i niezadowolonych graczy ale falszywa dume???

LUDZIE!!! To trwa pare minut zrobic a nic sie niedzieje!!!

Nosz BLAGAM, zlituj sie kto i napraw to albo dajcie mi naprawic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiesz co... XD Śmieszą mnie twoje wypowiedzi. :haha:

Po twoich wypowiedziach można sugerować, że jesteś jakimś bogiem SourceModa, który wszystko wie co i jak zrobić. XD Więc jak nim jesteś to napisz kilka pluginów pod CS:GO w dziele SourceMod dla sieci 1s2k, bo jakoś nie chce mi się wierzyć w twoje umiejętności. 
I przy okazji potwierdzisz czy aby na pewno jesteś prawdziwym Hanysem z pewnego forum o SourceModzie. - Chociaż i tak wiem, że nim nie jesteś, ale jestem ciekaw co Ty potrafisz. XDD

Wracając do tematu:
Skoro jesteś takim znawcą to powinieneś wiedzieć, że jedne punkty dotyczą pluginu RankMe a drugie punkty dotyczą rang serwerowych (Silver I, Silver II itd...). XD

Ogólnie to beke mam z Ciebie czytając twoje wypowiedzi.

P.S - Popraw swoją ortografię np. zkonfigurujcie - pisze się skonfigurujcie; ruznych - pisze się różnych (zauważyłem, chyba nie masz "polskiej" klawiatury bo używasz umlautu, ale to i tak nie zmienia faktu, że wyraz różnych mógłbyś napisać przez o (roznych) a nie przez u).  :new_russian:

https://1shot2kill.pl/topic/32710-2-rodzaje-punkt%C3%B6w/#findComment-246564

15 godzin temu, VestSmart napisał:

Wiesz co... XD Śmieszą mnie twoje wypowiedzi. :haha:

Po twoich wypowiedziach można sugerować, że jesteś jakimś bogiem SourceModa, który wszystko wie co i jak zrobić. XD Więc jak nim jesteś to napisz kilka pluginów pod CS:GO w dziele SourceMod dla sieci 1s2k, bo jakoś nie chce mi się wierzyć w twoje umiejętności. 
I przy okazji potwierdzisz czy aby na pewno jesteś prawdziwym Hanysem z pewnego forum o SourceModzie. - Chociaż i tak wiem, że nim nie jesteś, ale jestem ciekaw co Ty potrafisz. XDD

Wracając do tematu:
Skoro jesteś takim znawcą to powinieneś wiedzieć, że jedne punkty dotyczą pluginu RankMe a drugie punkty dotyczą rang serwerowych (Silver I, Silver II itd...). XD

Ogólnie to beke mam z Ciebie czytając twoje wypowiedzi.

P.S - Popraw swoją ortografię np. zkonfigurujcie - pisze się skonfigurujcie; ruznych - pisze się różnych (zauważyłem, chyba nie masz "polskiej" klawiatury bo używasz umlautu, ale to i tak nie zmienia faktu, że wyraz różnych mógłbyś napisać przez o (roznych) a nie przez u).  :new_russian:

Wiesz co... xD Twoja odpowiedz jest jeszcze smiesniejszo od moij!

Czy hanys zech jest czy nie i czy Ty to wiezysz czy nie to mi tak serio kajs kolo galot loto... Ale Ci chetnie po slasku pisac moga...

Jo zech jest Hanys i NIE nie ten co Ty myslisz, znom tego co myslisz ale to pierwszy i ostatni raz mosz racja, jo zech nie jest tyn co Ty myslisz ale zech jest HANYS!!!

Nigdy zech sie tez za niego niewydowol! Ale potwierdzom ze sie na SM lepij od Ciebie znom, tego zech jest na 100% pewny!

Ze to sa dwie ruzne rangi, panie profesorze, to jo bardzo dobrze wiem! Co jo zech tym pedziec chciol to to ze bez sensu sa dwie ruzne rangi i na tych serwerach co jo zech grol/grom/i znom to jest zawsze ino jedna ranga nawet wtedy jak jest !lvl i RankMe, idzie ustawic kiero mo pokazywac!

Kej Ty sugerujesz ze "bogiem" SM jestech, dzieki za komplyment ale NIE, niejestech! To naco zech ale posty napisol no w ciagu 5 min idzie wszystko ustawic! I jesli o to chodzi, na moje tematy to JA, na te tematy moje zech jest bogiem ;-)

Kej Ty zes taki madry jest, to se zobocz ze juz w GRUDNIU 2017 bylo meldowane ze AutoTeamBalance do du*y dzialo! My momy terazki NOVEMBER 2018!!! i dalyj niedzialo!!!

Chcesz mi pedziec ze nato naprawienie/ustawienie  JEDEN CALY ROK czeba? Serio???

Kej Ty juz tako odpowiedz piszesz to najpierw zobocz jak juz sam so te bledy dugo meldowane i nic sie niedzieje!!! PANIE PROFESORZE!

P.S.: Ortografi i gramatyki z kiz Ciebie sie niebyda na nowo uczyl bo poco? W polcse od 30 lot niemieszkom i znikim po polsku niepisza i nie godom! Jedynie co z tym jezykiem mom wspulne to w grze! Jak teko nierozumisz to przykro mi za Ciebie! Bardzo chyntnie Tobie gramatycznie i ortograficznie bez blyndöw moga po niemiecku pisac! Skoro taki madry jestes!

Wyjedz Ty z kraju w wieku 15cie lot, niegodej i niepisz znikim przez 30 lot po polsku a potem i ino potem mosz prawo mie poprawiac i godac ze jo po polsku nieumia jak som Ty w tyj sytuacje lepij bydziesz godol i pisol!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.P.S.: Mom niemiecko tatstatura...

15 godzin temu, LemoN napisał:

Tak jak napisał @VestSmart, to są dwa różne tematy i totalnie nie rozumiem tego posta.

Sorry ale zle to rozumiesz, to jeden a tan sam temat...  ;-)

Tu o to chodzi zeby punkty tak ustawic, jest mozliwe, zeby tylko jedne i te same pokazywalo a nie ze jak ja n.p.: !lvl napisze to mi ~2000 pkt pokazuje a jak top napisze to mi ~6000 pkt pokazuje... Jesli sie to dobrze ustawi to obojetnie co napiszesz czy !lvl czy top to zawsze te same punkty pokaze a nie ruzne...  ;-)

Edytowane przez Hanys
https://1shot2kill.pl/topic/32710-2-rodzaje-punkt%C3%B6w/#findComment-246633

Nie rozumiesz ze ma pokazywać różne punkty? Wpisując !lvl masz punkty do wbicia rangi, wpisując !top masz punkty za zabicia, podkładanie bomby itp.

https://1shot2kill.pl/topic/32710-2-rodzaje-punkt%C3%B6w/#findComment-246638

@LemoN  Tak ja to rozumiem ale nierozumiesz ze to bez sensu? Jesli bombe polozysz albo kogos ubijesz to na !lvl tez punkty dostajesz tylko ze mniej niz na TOP ale o to samo chodzi!

i dlatego bez sensu! Tez ustawic idzie ile punktöw za co daje to by wtedy na !lvl i TOPie tak samo liczylo i te same punkty by pokazywalo... ;-) Tez idzie ustwic zeby na TOPie punkty od !lvl (jest letwiej do ustawienia) pokazywac moze. To jest ten sens mojego postu/propozycji!  ;-)

Ale widze ze albo nierozumiecie tego sensu albo niewiecie jak to ustawic i sie przyznac niechcecie do tego...  :-(

Jak by bylo to dobze ustawione to tez resursöw serwera na obliczanie 2 ruznych punktöw sie nie daruje bo wtedy serwer tylko jedne musi obliczac a tak jak jest to "darujecie" resursy serwera na "pierdoly" gdzie by sie gdzie indziej te resursy sprzydaly bo serwer sie zacina...  :-(

Widze ze to wszystko bez sensu bo nieruzumiecie/niechcecie tego rozumiec albo ustawic!!!

Zamknij wtedy prosze wszyskie moje posty do propozycji bo jak widze to niema ochoty sie nikt tym zajac i to wam gziesz widocznie lata...  :-(

SORRY ze beszczelny jestem i propozycje dawalem na ustawienia i polepszenia ustaw serwera... PROSZE WSZYSTKIE o demnie ZAMKNAC i juz niebede propozycji wiecej dawal bo niema sensu widze...  :-(  SORRY

Edytowane przez Hanys
https://1shot2kill.pl/topic/32710-2-rodzaje-punkt%C3%B6w/#findComment-246644

Propozycja została odrzucona!

Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/32710-2-rodzaje-punkt%C3%B6w/#findComment-246657

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...