Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Mateusz

Kontakt: Forum/ teamspeak/ email

Twój nick na TS3: Madara

Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ bardzo lubię używać tego komunikatora do rozmawiania z ludźmi, oraz żeby im pomagać w różnych sprawach. Spędzam na ts po kilka godzin i będę bardzo często dostępny dla użytkowników aby im pomóc gdy będą potrzebowali pomocy. I staram się o posadę admina u was aby rozwijać swoje zainteresowania którymi są informatyka oraz współpraca z ludźmi i praca w grupie.

Ile czasu spędzasz na TS3: w zależności od dostępności czasowej ale tak od 2 do 6h. W razie konieczności będę mógł siedzieć dłużej na ts.

Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie posiadam, i nie siedzę na innych ts tylko u was ponieważ jest to bardzo świetny ts i bardzo szybko się rozwijający!

Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): podstawową znajomość teamspeak oceniam na 10/10 jeśli chodzi o tworzenie kanałów, nadawanie rangi itp. A ogólną wiedzę o ts oceniam na 8/10 ponieważ konfigurowałem już dużo ts oraz na wielu serwerach byłem adminem. Więc uważam że będę się dobrze sprawdzał na funkcji Admina ts.

Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Mam bardzo duże doświadczenie z teamspeak ponieważ prowadziłem kilka swoich ts, oraz na wielu ts byłem adminem i umiem pracować w zespole oraz pomagać ludziom w rozwiązywaniu problemów związanych z teamspeak i nie tylko. Dlatego chciałbym dalej poszerzać swoją wiedzę o ts w tak dobrze zorganizowanym zespole jakim jesteście wy. 

Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):tak posiadam w 100% sprawny mikrofon.

https://1shot2kill.pl/topic/32582-podanie-na-admina-ts-by-madara/

Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/32582-podanie-na-admina-ts-by-madara/#findComment-245716

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...