Prosiaczek Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Witam was na wstępie chciałbym przeprosić wszystkich adminów JailBreak za swoje zachowanie (czepianie się,straszenie skargami i wytykanie regulaminu) Wiem że nie macie łatwo.A ja sam jeszcze wam dowalałem na u@ każdą sytuacje nawet w której nie uczestniczyłem ale jakoś było mi szkoda tych graczy co nie potrafią się odezwać w swojej sprawie ponieważ każdy wie że JailBreak lubi głównie młodzież, Zrozumiałem to po czasie ale ważne chyba że zrozumiałem prawda. Chciałem oznajmić że to już nigdy się to nie powtórzy. Nie będę już nikogo prowokował takimi tekstami że "No to masz skargę.Będę miał do tego jakieś powody oczywiście napisze ale nie będę o tym gadał na serwerze bo tak nie powinno być już od samego początku Obiecuje wszystkim adminom i graczom że się poprawie.Przepraszam Pozdrawiam Prosiusiaczak Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32529-witam-wszystkich/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi