Jump to content

Recommended Posts

Imię: Maciej
Kontakt: Forum / teamspeak / steam.
Twój nick na TS3: Maciej.
Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Czemu u was? hmm. Teamspeak jest bardzo rozwinięty, bardzo dużo osób tutaj siedzi i czasami dodatkowa rączka się przyda, na tsie jestem codziennie, praktycznie po kilka h więc nie będzie żadnego problemu, żeby pomóc dla jakiegoś użytkownika,
Ile czasu spędzasz na TS3: to zależy, ale tak naprawdę od 2 nawet do 12h
Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie, nie posiadam nigdzie indziej nie siedzę, jak u was i wydaję mi się, że szybko stąd nie wyjdę, bo TeamSpeak jest świetny !
Znajomość TeamSpeak'a (w skali 1-10): Od skali wydaję mi się, że moje umiejętności pozwalają mi napisać 6,5. Nie znam może wszystkich funkcji na teamspeak'u , ale nie powinno być ze mną jakichkolwiek problemów
Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Tak, miałem własnego teamspeak'a , ale niestety nigdzie indziej nie pełniłem tej funkcji, bo jak siedziałem na innych teamspeak'ach to nie było tak za********e jak u was . Dlatego między innymi chciałbym u was nabrać doświadczenie ;)
Posiadasz sprawny mikrofon (Tak/Nie):Tak, mikro mam w 100% sprawne, nie usłyszałem jeszcze od kogoś, że źle moje mikro nie jest sprawne..
https://1shot2kill.pl/topic/32117-maciej-adminv2/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...