Skocz do zawartości

pyf co

Gość pfff

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick z gry: pfff

Twoje imię: Dawid

Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): Ależ oczywiście, nic się nie zmieniło :> STEAM

Link do Game Tracker: Klik

Staż w Counter-Strike 1.6: Jakieś tam 8 latek ^^ 

Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): Nic się nie zmieniło, więc SIÓDEMKA!

Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?:  Tak jak już wspomniałem w poprzednim podaniu, że owy Mod towarzyszył mi od początku, więc tyle co sama gra w cs'a ;v 

Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak, posiadałem, nie jest to dla mnie jakaś nowość, tak też tu pełniłem funkcję administratora.

Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak, posiadam sprawny mikrofon.

Czy posiadasz mutacje: Tak, przeszedłem mutacje.

Czy posiadasz działający TeamSpeak3?: Również posiadam owy komunikator. 

W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Niespełna rok temu po powrocie do gry szukałem przyjemnego serwera do pogrania, pograłem troszkę i znów chęć gry poszła w daleką drogę, aż znów zawitała pod moimi drzwiami, postanowiłem wrócić i tak zostałem kilka miesięcy, po tych kilku miesiącach postanowiłem pomóc znajomemu z serwerem, ale znów wróciłem i zobaczymy na ile teraz zostanę, oby na dłużej niż poprzednio ^^ 

Zbytnio się nie rozpisałem, wiem, lecz nie było zbytnio o czym, wszystko co miałem napisać, napisałem w podaniu na Strażnika, a przecież nie będę pisał po raz kolejny tego samego *PUKE*

https://1shot2kill.pl/topic/31267-pyf-co/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...