Kaxoli Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Bohaterem naszego wywiadu został @1 hp Prowadząca: Karolcia ;*** [K] Witam! Cieszę się, że zgodziłeś się wziąć udział w moim wywiadzie. Na dobry początek powiedz nam jak masz na imię, ile masz i skąd pochodzisz? [1 HP] Damian lat 27 za miesiąc, pochodzę z miejscowości Opalenicy niedaleko poznania. [K] Jest coś ciekawego w Opalenicy? Co byś chciał nam opowiedzieć o tej miejscowości? [1 HP] Jak u nas było euro to tam Portugalia mieszkała do tego był "już nie jest" największy turniej piłki młodzików REMES COP lub cab Liber - Remes Cup Jeszcze pamiętam jak ochroniarz nie chciał wpuścić Cristiano Ronaldo do pizzerni haha [K] Lubisz Cristiano Ronaldo? Interesujesz się jakimś sportem? [1 HP] Nie, nie lubię tych wszystkich niby to sławnych piłkarzy. A interesuje się MMA ale tylko na tyle, że oglądam. [K] A zdarza Ci się komuś kibicować czy nie bardzo? [1 HP] Oczywiście Lech Poznań. [K] Ulubiony zawodnik/piłkarz? [1 HP] Jak dla mnie to Jerzy Dudek, Zbigniew Boniek. Oczywiście takich ludzi już nie ma. [K] I później sobie rady nie dają, bo za dużo pieniędzy! Ale nie każdy taki jest. Połowa bogatych osób szanuję innych, ale w Polsce zawsze było źle, zero kultury patrząc na inne kraje i spotkanie obcą osobę za granicy. Jakie masz zdanie o Polsce a innych krajach? Chciałbyś stąd wyjechać, zamieszkać gdzieś indziej? [1 HP] Oczywiście cały czas planuje wyjazd do Holandii tam jest inna kultura, inne życie niniejszej weed. Pracowałem tam jakieś 5 lat więc śmiało chce tam zostać razem z żoną i córką. Co do zdania o Polsce to jak widzę jak Polacy się zachowują nie ukrywam wstydzę się, że jestem polakiem [K] Czym się tam zajmowałeś? Ile córa ma lat? Inni Polacy też się pewnie wstydzą za nasz kraj, za Polaków. [1 HP] Pakowałem tam wszystko co z kurczaka dla KFC McDonald's oraz Burger King nigdy tam już nie zjem! Moja kochana córeczka za 3 tygodnie będzie miała 5 lat. [K] Aż tak źle tam było? To musisz jej prezent kupić [1 HP] Nie, źle tam nie było po prostu załatwiłem sobie kuroniówkę holenderską więc chciałem z dzieckiem czas spędzisz mam nadzieję, że do grudnia uda mi się razem z nią na stałe wyjechać. Prezenty to ona dostaje aż za często, ale mam już coś dla niej upatrzone. [K] Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało i ułożyło Córeczka tatusia! rozpieszczasz ją, ale to dobrze. [1 HP] To moje oczko w głowie, ale czasami przesadza jak to każde dziecko. [K] Niestety, dzieci czasem muszą coś rozbroić. Jesteś z czegoś dumny? [1 HP] Dumny hmmm... oczywiście z rodziny, że samemu udało mi się kupić mieszkanie bez żadnego kredytu z córeczki jestem dumny i z tego, że jak na razie wszystko idzie po mojej myśli. [K] To jak każdy kochany tatuś. A jesteś dumny z czegoś co osiągnąłeś w życiu? Oprócz rodziny [1 HP] Tak jestem, ale nie chciał bym na to odpowiadać bo to trochę trudne dla mnie. [K] Dobrze, nie chcesz nie musisz odpowiadać na takie pytania, jeśli to trudne Nie zmuszam [1 HP] Jestem dumny z tego, że się wyrwałem z patologicznej rodziny tak mogę to nazwać i założyłem własną dlatego robię co w mojej mocy żeby moja córka miała to czego ja nie miałem. [K] Każdy człowiek, który przechodzi bardzo ciężki okres w życiu chcę lepiej dla własnego dziecka, żeby nie popełniało błędów w życiu. [1 HP] Dlatego trzeba robić co się tylko da i nie popełniać błędów [K] Tak trzymaj! Najważniejsze jest by nie patrzeć wstecz tylko w przyszłość! Odejdziemy troszkę od tematu żeby Cię już tym nie męczyć. Gdybyś mógł zostawić sobie tylko jedno wspomnienie, co by to było? [1 HP] Narodziny córeczki. [K] Widać, że ją bardzo kochasz. Mam nadzieję, że tak będzie do końca! Słyszałeś przysłowie - "każdy człowiek uczy się na własnych błędach"? [1 HP] Słyszałem, ale w tym przypadku nie ja zawiniłem proszę o zmianę tematu. [K] Dobrze. Jeśli miałbyś możliwość zamieszkać w dowolnym miejscu na Ziemi, gdzie by to było? [1 HP] Myślę, że było by to miejsce gdzieś nad oceanem gdzie zawsze świeci słońce [K] Do Polski byś już pewnie nie wrócił. [1 HP] Na pewno na jakieś święta czy wakacje skoro mieszkanie już tu mam [K] A jeśli miałbyś możliwość pracowania tam, zostania tam na zawsze z rodziną, został byś? A może chciałbyś wrócić czasem do Polski? Chociaż wiem jakie masz zdanie o naszym kraju. [1 HP] Jasne, że bym tam został oczywiście mam taki zamiar. Tu nie ma przyszłości zobacz ile naszych rodaków jest za granicą z naszej sieci znam chyba 15 osób. [K] Połowa osób wyjeżdża za pracą, ale to dobrze bo mogą się nauczyć i dowiedzieć co to życie. A z naszej sieci to każdy rezygnuje i wyjeżdża. [1 HP] Dużo ludzi też gra nadal a jest za granicą upadły gozdan np [K] I wiele innych.. Co albo kto Cię motywuje w życiu codziennym? [1 HP] Motywuje się sam chęcią do działania. [K] To wspaniale, że sam próbujesz się motywować i działać, bo ludziom tego czasem brakuję żeby mogli samodzielnie się zmotywować i iść do przodu! [1 HP] W tych czasach każdy czeka aż mu pod pysk wszystko dadzą [K] Niestety, takie czasy już. Kogo lubisz najbardziej na naszej sieci a kogo może nie lubisz? [1 HP] Osoby? które lubię i zawsze się z nimi dobrze gra to @Gozdan @ACAB / POLAND 2@Karolcia ;*** @V1rus ⁂ @Bunny @^ Orange ^ @Upadly @4N^R i reszta paczki z 501 aaaa i Teodorka [K] A jest ktoś kogo nie lubisz? [1 HP] Oczywiście, są takie osoby nie będę wymieniał żeby nie było, ale nie lubię cziterów. [K] Nikt ich nie lubi. Jak już rozmawiamy na temat sieci, to co Cię skłoniło do powrotu na serwer i złożenia podania na Admina? [1 HP] Wróciłem bo wakacje się skończyły i zima idzie więc będzie czas hehe, a podanko złożyłem bo jak większość wie gram z rana lub późną nocą i wtedy się zaczyna wyzwiska txt i takie tam. Jednym słowem regulamin w tych godzinach dla niektórych nie istnieje [K] W godzinach wieczornych nie ma admina to wykorzystują sytuację bo chcą być lepsi, ale szybko uciekają. Tęskniłeś za nami? [1 HP] A kto by za wami tęsknił? haha nie no, zawsze fajna atmosfera u nas była więc w 20% tęskniłem haha. [K] Jak jeszcze była stara ekipa to była fajna atmosfera. Nie chce mi się w to wierzyć że 20% haha [1 HP] Dobra te 20% to za dużo [K] Haha, jesteś nie miły, ale ja wiem że chciałeś powiedzieć że 20% to za mało [1 HP] Dobra, dobra tak sobie tłumacz [K] Tak, będę Wprowadził byś jakieś zmiany na naszym forum/serwerze? [1 HP] Propozycje jak najbardziej pisałem, ale zawsze blacha była [K] Jakie te propozycje były? Pochwal się [1 HP] No jak to bywa propozycje klas teraz propozycja o sklepsms takie tam [K] A to takie propozycje rzadko są przyjmowane i dodawane Ale liczą się każde propozycje i chęci Chciałeś kiedyś zostać opiekunem serwera albo inną rangę zdobyć? [1 HP] Chęci jest dużo, ale nie ma czasu i komu tego zrobić. Ta range dziewczyna, a tak serio to myślałem może nad j@ lub opiekunem, ale jednak wolę usiąść i grać niż się przejmować [K] Zmieniaj płeć, będziesz śliczną dziewczynką Posiadasz admina, a więc przejmować też się trzeba w sumie [1 HP] To tylko funkcja nic po za tym są lepsze dni i gorsze sama dobrze wiesz [K] Niestety, wiem ostatnio bardzo często są te gorsze dni Czasem jest taki moment, że się przejmujesz, ale to też zależy od osoby jaki ma charakter. [1 HP] No dokładnie, ale nie raz nic nie jesteś w stanie zrobić [K] Na każdego jest jakiś haczyk [1 HP] Na mnie też jest ACAB wie jaki haha [K] Ja też. Jaką osobą jesteś? Jaką według siebie jesteś osobą? [1 HP] Hmmm nerwowy strasznie bo nawet choruje na nadciśnienie oczywiście leków nie biorę bo lepiej browarka wypić a Ci co mnie znają to trochę o mnie wiedza więc sami ocenić mogą. [K] Nie spodziewałabym się tego po Tobie Browar Cię nie uleczy pamiętaj! Nie uważasz, że zdrowie jest ważniejsze? [1 HP] Każdy kiedyś padnie,ale teraz nie jest aż tak źle to nie takie straszne [K] Jeszcze nie, lepiej zadbać o siebie [1 HP] Oczywiście, że lepiej, ale ja dobrze dbam o siebie [K] Ale czasem warto przestać troszkę pić, a wziąć leki Co najbardziej cenisz/lubisz w ludziach? [1 HP] Szczerość chyba jedyna zaleta no i żeby troszkę chęci było [K] Szczerość to podstawa, bo kłamstwo ma krótkie nogi. I tym ostatnim pytaniem zbliżyliśmy się do końca naszego wywiadu. Chciałbyś kogoś pozdrowić? [1 HP] Ojca Tadeusza Rydzyka by mu nigdy niczego nie brakowało. [K] Haha, piękne zakończenie. Ja też pozdrawiam! ps. Dziękuję za poświęcony czas na ten wywiad Upadly , Lisolwir , Bunny i 8 innych 5 6 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30900-50-wywiad-1-hp/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 hp Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 NIE no takiego kłamstwa to się nie spodziewałem ??? A tak serio to.... Fajnie wyszło Karo ? te zadanie domowe ?? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30900-50-wywiad-1-hp/#findComment-235537 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisolwir Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Ładnie wam to wyszło, plusik jest Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30900-50-wywiad-1-hp/#findComment-235540 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cherry. Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Czcionka trochę psuje ;/ aczkolwiek wywiad napisany dobrze, przeczytałam ;d plus Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30900-50-wywiad-1-hp/#findComment-235567 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eyzar. Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Dzięki za miłe słowa. Trochę się o Tobie dowiedziałem, dobra robota Karolcia. ? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30900-50-wywiad-1-hp/#findComment-235583 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 No cześć. Kuba jestem. Ten co się przypie... i dziś też tak będzie. Owszem, dowiedziałem się małe co nieco o o @1 hp , ale.. Ale :Inni Polacy też się pewnie wstydzą za nasz kraj, za Polaków. Za ten tekst masz u mnie w ch*j minus. Jakim prawem, jakim sądem oznajmiasz, że inni się wstydzą? To raz. Dwa. Dobrze, nie chcesz nie musisz odpowiadać na takie pytania, jeśli to trudne . Jeśli ktoś nie chce odpowiedzieć Ci na jakieś pytanie, to zmień je. Kolejna rzecz. ZAPOMINASZ, by nawet w swoich pytaniach (?! dobrze to nazwałem?) Wstawić jakiegokolwiek znaku interpunkcyjnego. Kropka, wykrzyknik, pytajnik? Czytelnik musi się domyślać wszystkiego. Trzy. By tekst był w miarę spójny warto zredagować odpowiedzi 1hp( nie czepiam się jego, ale Ciebie). Skoro ma być przejrzyście to zrób to tak, by było czytelnie. Dla wszystkich. Cztery. Mało czytelna czcionka. Pięć? Dziwne zakończenie. Jakby zabrakło Ci pytań i nagle jebut, przerywamy transmisje. Plusik za chęci, a moje słowa weź na zachętę i spróbuj przy kolejnym wywiadzie nie popełniać podobnych błędów. Stalker patrzy, Stalker widzi. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30900-50-wywiad-1-hp/#findComment-235614 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titania Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Taka troche kupa Ci wyszła z tego wywiadu, albo jakby dwóch wariatów wparowało do pokoju, pogadało i wsypało to łopatą w miejsce do publikacji. Owszem powinna być to momentami luźna rozmowa, ale osoba z którą przeprowadzasz wywiad musi to czuć i wiedzieć, nie czekając na większe zaangażowanie z Twojej strony. Fajnie, że interesujesz się zdaniem drugiej osoby, ale musisz cały czas ją "atakować" tymi pytaniami. Są też liczne błędy, co już wiesz. Sam w sobie wywiad jest taki 5/10, a wiem że stać Cię na więcej. Plus dla Was, ale następnym razem ciśniemy, żeby efekt był 10x lepszy @Karolcia ;***. Kaxoli 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30900-50-wywiad-1-hp/#findComment-235628 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1rus ✘ Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Błędy nie będę mówił, a bo znajdą się tacy co tu będą cytować każde zdanie/słowo. Dziękuję za wspomnienie i również miłe słowa, a coś tam się dowiedziałem o tobie. Oczywiście plus dla Was! Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30900-50-wywiad-1-hp/#findComment-235633 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arabek c(: Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Liczą się chęci hehe czegoś dowiedzieć się można także "plusika" masz Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30900-50-wywiad-1-hp/#findComment-235647 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlantomaN! Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Bardzo fajnie się czytało Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30900-50-wywiad-1-hp/#findComment-237624 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej. Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Redaktora na wysokim poziomie, aż się czytać chciało Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30900-50-wywiad-1-hp/#findComment-237707 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi