K3enoX Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Imię: Paweł Wiek: 18 wiosenek :D Kontakt: Facebook, forum, numer telefonu i co tam wiecej potrzeba :D Twój nick na TS3: K3enoX Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ jestem adminem na 4mapsie, od niedawna przesiaduje na TS, wiem że to jest bardzo dobry serwer komunikacji, a gdyż jest połączony on z 1shot2kill to chciałbym Wam pomóc. Ile czasu spędzasz na TS3: Jestem dość regularnie dostępny na CSie wiec na TS moge byc tak samo. Nie mam dużo czasu spędzonego ale to idzie łatwo nadrobić. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie, nie posiadam. Ale wiem o co chodzi, byłem adminem na serwerach z gier takich jak World od Tanka itp. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Powiedział bym, że 7/10, ale szybko sie ucze wszystkiego. Wiec moze bedzie 10/10 :D Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Myślę że nie jeden głupi potrafi nadać rangi na TS, stworzyć kanały, pod kanały itp. W miarę ogarniam banda na TS czy jak to tam sie nazywa, w razie czego umiał bym odbanowac ludzi. Jak na mnie doświadczenie z TS myślę że jest w miarę dobre :D Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak posiadam. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30587-podanie-k3enox/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aris Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina? 3 godziny temu, K3enoX napisał: Ponieważ jestem adminem na 4mapsie Żaden argument.~~~ 3 godziny temu, K3enoX napisał: od niedawna przesiaduje na TS, wiem że to jest bardzo dobry serwer komunikacji Od niedawna, wyklucza przesiadywanie stałe. To nie jest SERWER KOMUNIKACJI, tylko SERWER POSTAWIONY NA KOMUNIKATORZE GŁOSOWYM przeznaczonym do KOMUNIKOWANIA się poprzez mowę/pismo.~~~ 3 godziny temu, K3enoX napisał: a gdyż jest połączony on z 1shot2kill to chciałbym Wam pomóc. Ta część zdania nie ma sensu. Nawet nie skomentuje.~~~ Ile czasu spędzasz na TS3: 4 godziny temu, K3enoX napisał: Jestem dość regularnie dostępny na CSie wiec na TS moge byc tak samo. Składasz podanie na admina CS'a, czy TS'a? Jedno koliduje z drugim najwidoczniej w Twoim wypadku. Priorytetem powinien być TS w Twoim wypadku, jeśli starasz się na stanowisko tutaj.~~~ 4 godziny temu, K3enoX napisał: Nie mam dużo czasu spędzonego ale to idzie łatwo nadrobić. To najpierw nadrabiamy, siedzimy, jesteśmy aktywni, regularnie wchodzimy. Potem składamy podanie.~~~Czy posiadasz admina na innym TS3?: 4 godziny temu, K3enoX napisał: Nie, nie posiadam. Ale wiem o co chodzi, byłem adminem na serwerach z gier takich jak World od Tanka itp. ?????????~~~Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 4 godziny temu, K3enoX napisał: Powiedział bym, że 7/10, ale szybko sie ucze wszystkiego. Wiec moze bedzie 10/10 Chyba spałeś podczas uczenia się AMXX. Znajomość TeamSpeak'a jest podobna do Znajomości AMXX. 7/10 to umiejętności mniej więcej ogarniające komendy, permisje, takie powyżej przeciętnego, coś dodatkowego. 10/10 to już jakieś umiejętności pisania własnych pluginów, robienia dodatkowych rzeczy do niego, rozumienie działania wielu poszczególnych (np. BOT'ów) i jakieś doświadczenie ich naprawiania bla bla bla. Przynajmniej dla mnie.~~~Jakie posiadasz doświadczenie z TS3? 4 godziny temu, K3enoX napisał: Myślę że nie jeden głupi potrafi nadać rangi na TS, stworzyć kanały, pod kanały itp. W miarę ogarniam banda na TS czy jak to tam sie nazywa, w razie czego umiał bym odbanowac ludzi. Jak na mnie doświadczenie z TS myślę że jest w miarę dobre ...~~~ Kończąc. Jestem na NIE. Chyba wyczerpałem temat. V1rus ✘ 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30587-podanie-k3enox/#findComment-233415 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasssss Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 5 godzin temu, K3enoX napisał: Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Powiedział bym, że 7/10, ale szybko sie ucze wszystkiego. Wiec moze bedzie 10/10 :D Wiesz, każdy tak mów a gdy dochodzi co do czego to ... no własnie. +wiek -doświadczenie -spędzany czas (Wiesz, możesz być regularnie po godzince codziennie a to zdecydowanie za mało.) -znajomość Ts (jesli uważasz że znasz teamspeak 7/10 to zapraszam wyzsza administracje do sprawdzenia) Wiesz, dobrze o tym, że będa takie momenty lub godziny, gdzie na ts będzie trzeba siedziec nie tylko kiedy się gra! na Nie Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30587-podanie-k3enox/#findComment-233430 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvE Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Na chwilę obecną jestem niestety na nie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30587-podanie-k3enox/#findComment-233480 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezz Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30587-podanie-k3enox/#findComment-233542 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi