Arabek c(: Posted August 13, 2018 Report Share Posted August 13, 2018 Nick: Arabek c(: Imię: Mariusz Wiek: 18 Znajomość AMX (1-10): 7/8 Sprawny i działający mikrofon: Niestety na chwilę obecną Nie Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Arabek c(%3A/147.135.197.50:27015/ troszkę ubogie ale cały czas do przodu Mam nadzieję, że styknie Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym tak jak przed awarią sprzętu Pilnować serwera Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:158027854 Staż w Counter-Strike 1.6: oj sporo Czy posiadałeś już admina?: Oczywiście, że tak na dd2 kiedyś i Cod501. Posiadałem również między innymi J@ na innej sieci oraz własny serwer W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: poprzez DD2 Lisolwir and Kaxoli 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaxoli Posted August 13, 2018 Report Share Posted August 13, 2018 Jestem na Tak +Wiek +Amxx - mikro, ale bez mikrofonu też się da adminować -/+ GT - ale będziesz poprawiał mając admina "mam taką nadzieję" + Steam +/+ Miał admina - dobrze się sprawował nie było z nim problemów Powodzenia! Arabek c(: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted August 13, 2018 Report Share Posted August 13, 2018 Na tak! +Wiek +AMXX +Steam +/-GT +Miał admina -Mikro Powodzenia Arabek c(: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiluav2 Posted August 13, 2018 Report Share Posted August 13, 2018 (edited) Witam. Hmmm może i nie jestem administratorem, żeby zagłosować na Tego Pana, ale moge jedynie Go polecić, gdyż Arabek był administratorem na poprzedniej edycji i bardzo dobrze mu to wychodziło(Był często aktywny, bardzo dobrze przestrzegal regulaminu i w dodatku stwarzał humorystyczną atmosfere na serwerze) i przydałoby się, żeby znowu to zaczął robić nierób j**any Pozdrawiam! Edited August 13, 2018 by Kiluav2 Arabek c(: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gozdan Posted August 13, 2018 Report Share Posted August 13, 2018 hmmmm czy byc na tak czy nie +wiek +amx +gt moze byc ale nadrobisz +mial adma niech bedzie na tak xd pzdr Arabek c(: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divine Paul Posted August 13, 2018 Report Share Posted August 13, 2018 Jestem na tak +wiek +amx +steam -/+ gt i dodam to że admin powinien posiadać steama do admina bo szczerze nie ufam nsą pozdro Arabek c(: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted August 14, 2018 Report Share Posted August 14, 2018 Dobra widzę , że tu jest bez problemowo u Pana i wszyscy są na tak bez żadnego zastanowienia , więc ja też nie widzę żadnych przeciwskazań . Zostałeś przyjęty , po range w odpowiednim dziale , a po flagi do Lemona . Arabek c(: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted August 14, 2018 Report Share Posted August 14, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts