Jump to content

Admin GoZdan 1s2k.pl

Mateo[G]amin[G]
 Share

Recommended Posts

Mnie osobiście cieszy pochwała na tym serwerze - tym  bardziej na Admina bo komuś pomógł, aczkolwiek Wilczku masz rację...
Szkoda tylko, że pisząc pochwałę na Ciebie również nie zastosowałem się do wzoru, wtedy pretensji nie miałeś :(
Skoro już na tym CODzie tak źle i uciekliście na 401 to prosiłbym jednak o niewypowiadanie się tutaj, z czystej uczciwości...
( jeśli jednak aż tak wam zależy na tym serwerze, że aż rozpatrujecie pochwały - WRACAJCIE i sprawcie aby ten serwer stał się lepszy). Jednak jak zwykłem mawiać: Kibic z dala się nie wpier*ala.
Wzór przede wszystkim @Mateo[G]amin[G] :) 
Pozdrawiam THOR :)
PS: Gratuluję Gozdan i oby tak dalej.

Edited by THOR 1920

7 godzin temu, THOR 1920 napisał:

Skoro już na tym CODzie tak źle i uciekliście na 401 to prosiłbym jednak o niewypowiadanie się tutaj, z czystej uczciwości... ( jeśli jednak aż tak wam zależy na tym serwerze, że aż rozpatrujecie pochwały - WRACAJCIE i sprawcie aby ten serwer stał się lepszy).

O wzór mógł się upomnieć każdy, nie tylko OBECNY gracz serwera. I tak, uważam, że ta skarga jest bezsensowna bo to jest obowiązek admina. Poza tym to ma być pochwała, a nie pozdrowienie...

PS. @THOR 1920 widze, że od samego początku masz problem z tym, że ja, Azur itd zmieniliśmy serwer na 401. Każdy podejmuje swoje decyzje, a jeśli komuś się to nie podoba niech to zachowa dla siebie a nie wypisuje publicznie.. 

Edited by JANUSZ po piwie

Tak w gwoli ścisłości. To, że odeszliśmy z serwera razem z @JANUSZ po piwie, @B3Dii kilku innych graczy, nie znaczy, że nie możemy się wypowiadać w dziale 501. Thor, wiesz, że Cię bardzo szanuję, ale nie docinaj nam tą zmianą serwera. Czasem w życiu trzeba coś zmienić, bo życie byłoby nudne.

A co do "pochwały" fajnie, że ją napisałeś @Mateo[G]amin[G], ale sądząc po tym, że jesteś świeżakiem na forum miałeś prawo nie zastosować się do wzoru i go nie zauważyć, bo po prostu nie zwróciłeś uwagi na to, że istnieje coś takiego jak wzór. A co do admina który jest chwalony... Zdanie zachowam dla siebie. :P. Koniec spamu.

zOBkSTp.gif.2c88add88f2203cd18d4d2a343c0bfc6.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.