Buøcia Glenn Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Nick: Buøcia Glenn Imię: Kuba Wiek: 19 Znajomość AMX (1-10): 8-9 Sprawny i działający mikrofon: Tak Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Buøcia Glenn/147.135.197.50:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: W głównej mierze chciałbym pomóc graczom przestrzegać regulamin, ułatwiać rozgrywkę innym. Myślę że moim największym plusem są główne godziny grania (22-4). Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:4015161 Staż w Counter-Strike 1.6: 7 lat. Czy posiadałeś już admina?: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Dzięki DD2 #3 od DSK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaxoli Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 + Wiek + amx + Mikro + GT + Steam + Miałeś admina -/- Nadrabiaj sobie posty Jestem na Tak, mam nadzieję że sobie poradzisz Buøcia Glenn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Jestem na tak: +Wiek +AMXX +Staż +Mikro +GT Buøcia Glenn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeruje kubusia Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 +Wiek +GT +Mikro Na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
THOR 1920 Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 (edited) Jestem na nie. - Widuję Cię na serwerze, ale ile Ty grasz? 2 tygodnie? sorry, nie bardzo ufam tak świeżej osobie, aby dostała Admina i robiła co chce (bo przeważnie tak jest) -Skoro najdłuższy stażem admin po przerwie nie dostaje uprawnień, bo ledwo co wrócił, a Ty po 2 tygodniach wiesz wg opinii publicznej wszystko i się nadajesz, to ja już nwm co myśleć, ważne, że @Karolcia ;*** wie najlepiej. - GT każdy się nim zachwyca, okej grasz sporo ale od jak dawna? +/- AMX, masz tyle bo tyle napisałeś, jak już kiedyś pisałem to wyjdzie w praniu... +/- miałeś Adma, tak jak wyżej, nikt nie weryfikuje czy miałeś czy nie... ludzie sobie mogą napisać że byli papieżem. Już adminów co pograli 2 tygodnie na serwerze i dostali flagę było multum, pytam gdzie oni są? (wiem, wiem wg was to jest offtopic i dostanę warna czy inny grzyb, róbta co chceta). Pozdrawiam THOR. Edited July 29, 2018 by THOR 1920 B3Di , ^ Orange ^ , Frizuu and 3 others 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vonir Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Jestem na tak ponieważ : +wiek +mikro +gt +miał adma Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Widać , że jesteś ogarnięty i nie sprawiasz problemu , a ja nie ukrywam iż po cichu na serwerze cię obserwowałem. Zostajesz przyjęty , po range zgłos się w odpowiednim dziale i po flagi do Lemona . Kiko , Kaxoli and Buøcia Glenn 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts