Jump to content

Babcia

Buøcia Glenn
 Share

Recommended Posts

Nick: Buøcia Glenn
Imię: Kuba
Znajomość AMX (1-10): 8-9
Sprawny i działający mikrofon: Tak
Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Buøcia Glenn/147.135.197.50:27015/
Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: W głównej mierze chciałbym pomóc graczom przestrzegać regulamin, ułatwiać rozgrywkę innym. Myślę że moim największym plusem są główne godziny grania (22-4).
Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:4015161
Staż w Counter-Strike 1.6: 7 lat.
Czy posiadałeś już admina?: Tak
W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Dzięki DD2 #3 od DSK.

Jestem na nie.
- Widuję Cię na serwerze, ale ile Ty grasz? 2 tygodnie? sorry, nie bardzo ufam tak świeżej osobie, aby dostała Admina i robiła co chce (bo przeważnie tak jest)

-Skoro najdłuższy stażem admin po przerwie nie dostaje uprawnień, bo ledwo co wrócił, a Ty po 2 tygodniach wiesz wg opinii publicznej wszystko i się nadajesz, to ja już nwm co myśleć, ważne, że @Karolcia ;*** wie najlepiej.
- GT każdy się nim zachwyca, okej grasz sporo ale od jak dawna?
+/- AMX, masz tyle bo tyle napisałeś, jak już kiedyś pisałem to wyjdzie w praniu...
+/- miałeś Adma, tak jak wyżej, nikt nie weryfikuje czy miałeś czy nie... ludzie sobie mogą napisać że byli papieżem.
Już adminów co pograli 2 tygodnie na serwerze i dostali flagę było multum, pytam gdzie oni są? (wiem, wiem wg was to jest offtopic i dostanę warna czy inny grzyb, róbta co chceta).
Pozdrawiam THOR.

Edited by THOR 1920

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.