Divine Paul Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Nick: Divine Paul Imię: Patryk Wiek:20 Znajomość AMX (1-10):10/10 Sprawny i działający mikrofon:tak Link do swojego GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Divine Paul/147.135.197.50:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Pomyślałem czemu by nie wrócić sprawowałem się dobrze jako admin dużo ludzi mnie starych pamięta fajnie by było wrócić do starej roli na serwerze pozdrawiam :D Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Steam_ID: 0:1:38966583 Staż w Counter-Strike 1.6:13lat Czy posiadałeś już admina?:tak tutaj na serwerze/i na wielu innych sieciach W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:cssetti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buøcia Glenn Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Właściwie jestem na tak: + Widziałem Cie na serwerze, uważam ze jesteś ogarnięty, + AMX, + Wiek - Popraw GT Divine Paul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaxoli Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Składałeś podanie w czwartek które LemoN wywalił do archiwum więc zatrzymaj się trochę z tymi podaniami Jak na ten moment jestem na Nie Popraw swoją aktywność na serwerze pokaż tak naprawdę że chcesz nam pomóc później pisz podanie Reszta na plus oczywiście Pozdrawiam! ^ Orange ^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THOR 1920 Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 + grasz od dawna +jesteś pomocny, czego doświadczyłem jako obserwator. - mało ostatnio grasz. Jestem na tak, pod warunkiem że zaczniesz więcej pykać w te pistolety Są 3 argumenty gdyby się ktoś czepiał Divine Paul and ^ Orange ^ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 30, 2018 Report Share Posted July 30, 2018 Na tak: +Staż +Wiek +AMXX +Mikro Powodzenia. Mam nadzieję, że Ci się uda Divine Paul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gozdan Posted July 30, 2018 Report Share Posted July 30, 2018 +staż +wiek +amx +mikro przyda nam sie taki admin do pomocy pamietam jak adminowal dobry adm jestem na duże duże tak pzdr divi Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted July 30, 2018 Report Share Posted July 30, 2018 Przyjęty , wiesz co robić . Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted July 30, 2018 Report Share Posted July 30, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts